sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ruisrock

Heissulivei!

Ruisrock koettu ja i.h.a.n.a HURTS nähty. Oli niin mahtava tunne,  kun keikka alkoi ja Exile lähti soimaan. Päästiin aika lähelle eturuviä, oltiin suunnilleen 5. rivissä. Itkua minulta sentäs ei päässyt keikan aikana niin kuin monelta muulta tytöltä. :)

Lähdettiin siis torstaina matkaan heti töiden jälkeen, otettiin nokka kohti Turkua ja Kylpylähotelli Caribiaa. Kun päästiin perille ja huoneeseen asti, niin oli kyllä ylläri vastassa. Huone oli jäänyt siivoamatta edellisen asukkaan jäljiltä, kiva fiilis! Minä marssin oitis respaan ja vaadin toista huonetta. No toinen huone saatiin ja se olikun junior sviitti, kyllä kiitos. ;)

Olohuone
Kylppäri
Makuuhuone. Tuo sänky oli ihan huippu, paras sänky hotellissa ikinä!
Kahden naisen kauneudenhoitovälineet, ihan kivasti tavaraa. :)
Hotellihuoneen ikkunalle näki kivasti suoraan hautausmaalle. :D

Oli muuten aika vehreää, kuten kuvasta näkyy.
 Perjantaina käytiin aamupalan jälkeen polskuttelemassa 3 tunnin ajan kylpylän puolelle, ihan tosissaan oli hyvää liikuntaa. Laskettiin liukumäkiä, uitiin ja tehtiin vesivoimistelua. Oli hauska tilanne, kun päätin laskea yhdestä liukumäestä. Oli aika lähellä, että en lentänyt koko liukumäen reunasta yli. Tulin meinaa sellaisella vauhdilla liukumäestä, että meinasi mennä kurvit suoriksi. Hörppäsin samalla inhottavasti vettä nenään ja nieluun, kun pääsin liukumäestä altaaseen asti. Olisi ollut kiva nähdä millainen ilme kasvoillani oli, kun huomasin että vauhti on aika kova ja tiesin että että tämä ei välttämättä päädy hyvin. Toinen liukumäki black hole oli nimensä mukaisesti ihan musta aukko, ei nähnyt mitään mitään ympärillensä. Mutta lasku oli huomattavasti iisimpi, ei ollut vaaratilanteita. :D

Sitten kylpylän jälkeen mentiin takas huoneeseen ja alettiin valmistatutumaan Ruisrockia varten. Meillä oli sinne VIP -liput. Meitä odotti vesibussi Ruissaloon, pääsi vähäsen vilvoittelemaan veden äärellekin siis. Mungolifen Anna ja Too Fast For Loven Meri olivat myös näköjään samalla kuljetuksella menneet paikan päälle, harmi kun ei osuttu samaan veneeseen. Mutta ilokseni pääsin Ruisrockissa MTL -Pepin juttusille. Hänellä oli siellä kova kiire töiden takia mutta ehdittiin vaihtaa pari sanaa. :) Peppiä on aina niin ihana nähdä!

Laitoin päälleni muuten Lindexiltä ostamani maximekon, asu näytti tältä.

Bolero - Boco, maximekko - Lindex, laukku - Pieces, sandaalit - Rieker


Mekossa on tuollainen polviin asti ulottuva alusmekko ja päällä on ohuempaa kangasta nilkkoihin asti. Mekko oli ihana vilpoinen ja kevyt päällä, tykkäsin.

Tähän tyyliin.
Haluatteko nähdä keikkakuvia? No näytän kuitenkin. ;)

Tähän monta sydäntä!

Oli todella ärsyttävää, kun me mentiin odottamaan aika paljon ennen keikan alkua, että saadaan hyvät paikat. Päästiinkin tosiaan aika eteen. Mutta ne samperin teinixit, jotka tunkee eteen just ennen keikan alkua. Tunkevat vain väkisin ja eivät välitä yhtään niistä, jotka ovat odottaneet keikan alkua jo useamman tunnin. Siellä meinasikin syntyä tappelua muutaman tytön välillä, kun muutkin huomasin näiden tyttöjen toiminnan. Takaa tullut paine oli aika hurja, kun keikka alkoi. Samoin meinasin tasapaino pettää, kun Theo heitti valkoisia ruusuja yleisön joukkoon aina muutaman biisin aikana. Voitte varmaan kuvitella millainen taistelu niistä ruusuista oli. :D Minäkin sain ruusun, tosin varren vain. Itse ruusu meni naapurille. :)

Siinä se on. :)


Tuolla Ruisrockissa ei toiminut puhelin ollenkaan, ei siis netti eikä puhelinyhteydet. Odotin muuten enemmän VIPistä, oli aika huonosti järkätty. Esimerkiksi ruoka oli pelkkää kalaa, lohi oli ihan ok. Sai syödä ainoastaan yhden kerran, jälkkäriä tai iltapalaa ei ollut ollenkaan. Juomat maksoi jotain 7€/kpl. Tiloissa ei ollut muuta mukavaa, kuin mukavat sohvat ja astetta paremmat wc-tilat. Kai senkin voi laskea positiivisiin puoliin, että pari julkkista tuli nähtyä, mm. Tea Khalifa.

Lähdettiin Turusta pois lauantaina, pysähdyttiin Tampereella Ideaparkissa ja Ikeassa. Ideaparkista ostin yhdet rintaliivit. Seppälän alusvaatetarjontaa on paranneltu, voin suositella. Ikeasta ostin hääjuttuja. Eli lompakkoystävällinen visiitti oli.

Arvatkaa muuten mitä!! Olemme nyt varanneet häämatkan. Lähdelle syyskuussa Miami Beachille, jossa vietetään muutama päivä ja sitten astumme Oasis of the Seas luxuslaivalle. Ihan kylmät väreet menee, kun ajattelee tulevaa matkaa ja tietty tulevia häitä. :))

Hain Bubbleroomin paketin tänään. Olin positiivisesti yllättänyt, vaatteet oli kaikki hyviä. Ehkä parista vaatteesta olisi voinut olla pienempi koko mutta en viitsi lähteä palauttamaan. Pari alusvaatejuttua lähtee takaisin mutta muut pidän. Esittelypostaus tulossa!

Ainiin, minä olen nyt LOMALLA! :)) Postauksia tulossa siis ahkerammin, kun ei ole työt häiritsemässä. ;)

10 kommenttia:

  1. Todella kiva tuo sun festarimekko.
    Ja tähän kohtaan on pakko sanoa, että sulla on kyllä tottavie yksi mun suosikki hymyistä kaikkien lukemien blogien kuvien joukosta. Aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toimi ihan hyvin festarimekkona vaikka pelkäsin hieman paljasteluvaaraa, tuo alusmekko ei ole mikään pitkä meinaa. :D Töissä vanhat miehet kehuu usein hymyäni, mikähän siinäkin on että juuri ne vanhat miehet. :D

      Poista
  2. Ihana kylpyhuone!
    Vaatepostausta odottelen. :)
    -AniiL-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kylpyamme oli ihanan iso, mahtui hyvin lillumaan!

      Poista
  3. Hei! Bolero on kaunis, tahtoisin juuri tuollaisen. Mistähän se on, tuo boco ei sano minulle yhtään mitään..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bolero on Boco merkiltään ja en nyt muista mistä olen sen ostanut. Olisiko peräti Keskisen kyläkaupasta? :) Olen nähnyt niitä kyllä muuallakin myynnissä, esim. I love me -messuilla oli jollakin tädillä myynnissä. Harmi kun en voi olla enemmän avuksi. :(

      Poista
  4. Oasis of the Seas?? Olen NIIN kade....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri se botski, maailman isoin tietääkseni. Niin ja Suomessa rakennettu. :) Mies ei meinaa pysyä pöksyissään, etsii koko ajan uutta tietoa laivasta ja katselee videoita youtubesta. :D

      Poista
  5. Tuo mekko oli ihana! Samaa mieltä olen Vipistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi. Ajattelin jo, että laittaisin palautetta Ruisrockin sivuilta. Eikö se olisi ihan hyvä kohde kehittää ensi vuodeksi ja kerrankin suomalainen antaisi palautetta. :D

      Poista