sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päivän asu

No niin, nyt on hääkakku valittu. Toivottavasti häävieraat tykkää yhtä paljon kuin mekin. :)

Olimme tänää kirkossa, kuulutukset luettiin meidän asuinpaikkakunnan kirkossa jo tänään. Toiset kuulutukset luetaan sitten kirkossa, jossa meidät vihitään. :) Kirkossa oli konfirmaatio tänään ja siellä menikin reippaasti yli tunti. Täytyy kyllä ihailla Vaasalaisten pukeutumisen tyylitajua. Oikeasti kyllä huomaa Ruotsin läheisyyden vaikutuksen, oli niin tyylikkäitä ihmisiä kirkossa. Lisäksi konfirmaation tytöt olivat korkeissa koroissa ja kävelivät niin kuin ammattilaiset. En minä vain tallustanut silloin konfirmaatiossa korkeissa koroissa, minulla taisi olla kirkkaan vihreät kiilakorot silloin.:D

Laitoin päälleni muutaman minuutin pohdiskelun jälkeen seuraavanlaisen asun. Oli muuten vaikea herätä aamulla kirkkoon, näin lomalla unirytmi menee ainakin itselläni ihan sekaisin. Miten ihmeessä jaksan herätä viikon päästä 5:30 aamulla. Iik.

 Bolero - Forever 21 +, tunika - Zizzi, housut - GoSis! (Gossip), avokkaat - Marks&Spencer´s (Lontoosta ostettu), laukku - Guess

Valmistaudun tässä lähtemään salille, aika hyvin on pitänyt lupaus "liikuntaa jokainen lomapäivä". :)

17 kommenttia:

  1. Hieno tunika taas! P.s. kai me sit saadaan nähdä kuvia sun häälookista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki laitan kuvia sitten häiden jälkeen kuvia puvustani. :)

      Poista
  2. Eiköhän konfirmaatiossa ole jotkut muut asiat tärkeämpiä kuin se että tytöillä on korkeat korot ja kävelevät kuin ammattilaiset. Aikoinaan kun aloin blogiasi seurata pidin jutuistasi,mutta nyt vvime aikoina on alkanut jotenkin tökkiä. Ostat järkyttävät määrät vaatteita, en tajua miten ehdit noita kaikkia koskaan pitää. korostat sitä että ostat ja käytät monia tosi kalliita kosmetiikkamerkkejä. Ja yleensäkin kaikki matkajuttusi on kirjoitettu melkein vain shoppailunäkökulmasta. Olen matkustellut paljon ulkomailla enkä ole ikinä ostanut matkoilta yhtään vaatetta. Silti saan kehuja kauniista vaatteista. Jotenkin tämä blogisi on muuttunut niin pinnalliseksi että minun osaltani tämän seuraaminen saa nyt jäädä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi elämämäni kevät. Alusta lähtien olen kirjoitellut samoista asioista, se asia ei ole muuttunut miksikään. Kosmetiikasta käytän niitä merkkejä, jotka olen todennut itselleni sopiviksi, olen toki kokeillut muitakin mutta esim. Lumene aiheuttaa minulle näppyjä ja ihottumaa. Pitäisikö minun käyttää sinun mieliksi halvinta merkkiä merkkiä jota löydän, don´t think so! :) Pitäisikö sinulle antaa jokin mitali, kun et ole oman kertomasi mukaan ostanut yhtään vaatetta ulkomailta? Mikä ero siinä on on, että ostaako vaatteita kotimaasta, netistä vai ulkomailta??

      Poista
    2. Ei tarvitse antaa mitalia. Ei se pointti ollut siinä,mistä ostaa vaatteensa,vaan siinä,että niissä matkakohteissa on niin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, etten halua käyttää aikaani ostoksilla kiertelyyn. Mieluummin hankin muita kestävämpiä elämyksiä. Mutta jokainen tyylillään. Hirveän pinnallinen ihminen kyllä taidat olla. Onko sulle maailma vain yhtä suurta ostoskeskusta? Mutta minun osaltani tämä keskustelu päättyy nyt tähän. Hyvää jatkoa blogillesi ja sinulle.

      Poista
    3. Taitaa anolla olla hiukkaa pimpissä? :D

      Poista
  3. Anonyymi klo 12.38:Oon niin samaa mieltä sun kanssa. On kyllä jotenkin niin materialistinen tää blogi ja hei Satu todellakaan kaikki sun vaatteet ei sun kropalle sovi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenko jossakin väittänyt, että kaikki pitämäni vaatteet sopivat minulle täydellisesti? Jos oikeasti olisit seurannut blogiani, olisit huomannut muutamaan kertaa minun todennheen nähtyäni ottamani kuvat, että tuo vaate ei sovikaan kropalleni yhtään. Mutta onneksi sinun ei tarvitse enää tänne tulla lukemaan tätä blogia, hurraa valinnanvapaus!

      Poista
    2. Anonyymi 13.32 - siis sinäkin olet kiinnittänyt huomiota samaan asiaan! On meitä sitten ainakin kaksi blogia seurannutta jotka ovat samaa mieltä. Ymmärrän kyllä että tämän blogin tarkoitus on esitellä plussakoon muotia ja tietysti myös kosmetiikkaa ym. , mutta en mitenkään jaksa tajuta että matkakohteissa ei oikein muu kiinnosta kuin mistä siellä löytyy joku jättiostoskeskus tai tavaratalo josta saa hankittua lisää noita ylipiukeita boleroita tai liehuvahelmaisia tunikoita joita bloggaajalla ainakin postausten mukaan pitäisi olla ennestään kaapit täynnä. Maailma on niin paljon muutakin kuin shoppailua. Olen esim. Lontoossa ollut usein enkä kierrä siellä vaatekaupoissa. Tämä on tietysti ihan makuasia, omilla rahoillaanhan jokainen matkustaa ja ostelee. Mutta aiemmin kiva blogi on muuttunut todella materialistiseksi. Ja vaikka en todellakaan ole mikään uskonnollinen ihminen niin konfirmaatio ei ole mikään catwalk, eiköhän sen tilaisuuden tarkoitus ole ihan muu. Ja jos bloggaajan asuja saa nyt tässä samalla kommentoida, niin voin tässäkin yhtyä ylläolevaan kommenttiin. Satu itse olet varmaan eri mieltä, mutta tuokin tämän postauksen tunika on sellainen että sinuna olisin jättänyt ostamatta. Tuo levenevä epätasainen helma korostaa pyöreää ja leveää lantiota entisestään, samoin valkoinen väri. Alaosastaan erimalliset tunikat kävisivät sinulle mielestäni paremmin. Makuasia tietysti tämäkin. Itse en löydä Zizzin vaatteista mitään mieluista ja niiden mallit ja värit ovat sellaisia, että tulee mieleen päiväkodin satunäytelmään halvalla ommellut keijukaisvaatteet.

      Poista
  4. Hei, täähän on yhden ihmisen elämää käsittelevä blogi, musta ainakin tätä on kiva lukea! Ja oon saanut PALJON vinkkejä pukeutumiseen ja ostospaikkoihin. Nimim. no more tanttatyyliä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella iloinen, jos on saanut apua pukeutumiseen ja ostospaikkoihin blogini kautta. Kiitos kommentistasi. :)

      Poista
  5. Voi veljet, mitä kommentteja! Onneksi meitä on kuitenkin moneksi, muuten kävisi aika pitkäveteiseksi... ;) Jatka samaan tyyliin!! Blogia seuranneena noin vuoden mielestäni juttusi ovat mielenkiintoisia ja kivasti koostettuja! Siinä vähäsen yhdyn edellisiin, että matkoissa on muutakin kuin shoppailua- mutta HEI tää on käsittääkseni MUOTIblogi, joten nuo asiat matkustuksesta ovat ykkössijalla!! Matkustus/nähtävyysesittelyblogejakin löytyy erikseen jos niihin haluaa keskittyä :)

    Jokainen bloggari kirjoittakoon sitä mikä sillä hetkellä tuntuu oikealta ja hyvältä, eikös se näiden pitämisen tarkoitus ole? Joskus on helpompi kirjoittaa materiasta, joskus jostain muusta, fiiliksen mukaanhan tässä elellään! :)
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. :) Toki matkustaessani teen muutakin kuin pelkkää shoppailua. Usein minulta kysytään vinkkejä hyvistä kaupoista ulkomailla ja mielelläni olen niistä kertonut. Lontoossa on tullut käytyä niin monta kertaa jo, että tavanomaisia nähtävyyksiä ei tule katsottua tai vaikka tulisikin, niin en niistä kuvia ota. Lontoossa voi vaeltaa vaikka tuntikausia pitkin katuja ja ihan ostamatta yhtään mitään! :)

      Poista
    2. Näin ajattelinkin, mutta tuli huonosti muodostettua lause :D Juurikin näin, että matkalla tehdään PAAAALJON muutakin, mutta muodin/kauppojen ym esittelyä ehkä enemmän, koska muotiblogi! :)

      Poista
  6. Jos ei kiinnosta niin kannattaa vaihtaa maisemaa.

    Jokainen blogisti kirjoittakoon mitä haluaa. Ja jokainen lukija valitsee ne blogit joita seuraa. Kiitos.

    Jatka Satu samaan malliin! :)

    -AniiL-

    VastaaPoista
  7. Hei Satu!
    Luin blogisi lähes yhdeltä istumalta. Itselläni on noin 10 ylimääräistä kiloa ja se vaikuttaa siten että esim. edes perhealbumissamme ei ole minusta kuvaakaan. En pysty katselemaan itseäni.
    Mut se mitä halusin sanoa on, että aivan mahtavaa että olet plussakokoisena noin sinut itsesi kanssa ja pystyt kuvaamaan itseäsi julkiseen blgiin! Itsellä työ (laihdutus) jatkuu, sekä kadonneen itsetunnon metsästys.

    VastaaPoista