tiistai 23. huhtikuuta 2013

Jotain saatoin tilata Yoursilta

Sähköpostiin tuli tuossa pari päivää sitten mainos Yoursilta, en voinut vastustaa kiusausta. Ne taitaa tietää Yoursilla, että kun tarpeeksi uskottelee, niin laitan tilausta menemään. Kyse on meinaa näistä ihmeitä tekevistä farkuista. :D Tässä linkki kohteeseen!



Jos nämä farkut on hyvät, niin tilaan kyllä bootcut -mallisena myös. Onko muut nähneet mainosta samoista farkuista tai onko peräti jo kokemusta??

Lisäksi tilasin alusvaatteita ja uuden yöpaidan. Oletteko huomanneet, että kuinka vaikea on löytää kivoja yöpaitoja? Minä käytän ainoastaan sellaisia paituleita, pyjamista en pidä ollenkaan. Ulla Popkenilla on tosi kivoja paituleita mutta ei viitsisi pelkästään niitä tilata, muuten Popkenin vaatteet ei oikein innosta.

Sitten tilasin tälläisen t-paidan, toivottavasti on kuvan mukainen oikeasti.


Nyt alkaa näyttämään siltä, että pystytään lähtemään sinne luksusristeilylle ja nauttimaan ihanasta häämatkasta. Sainkin luultua enemmän lomapäiviä töistä ja se mahdollistaa niinkin pitkälle matkalle, että pystyy lentämään Miamiin, josta risteily lähtee. Olen kyllä niin onnellinen siinä vaiheessa, kun saadaan vielä liput tilattua. Tuo on ollut unelmani jo pitkään, että pääsisi tuollaiselle matkalle. Ei sitä oikein osaa kuvitellakaan, että kuinka mahtavia tuollaiset jättikokoiset laivat voivat olla, vähäsen toista kun Tallink tai Viking Line. Lisäksi olen menossa heinäkuussa Ruisrockiin, eli pääsen näkemään Hurtsin!! Mennään eka kertaa tuon tyyppiseen tapahtumaan Vippinä, toivottavasti järjestelyt pelaa ja ei joudu maksamaan tyhjästä.

Tänään kävin kaupungilla, tänne Vaasaan on avattu Bik Bok. Eihän sieltä minulle muuta löydy kuin koruja mutta kävinpä pyörähtämässä siellä kuitenkin. Lisäksi tänne avattiin toinen Cubus ja KappAhl oli myös kokenut muutoksen. Ei ollut sitten kyllä yhtään mitään ostettavaa, siis tuolla KappAhlissakaan. Lindex tarjosi myös tylsiä vaatteita. Zizzillä sentäs vaatteissa on jotakin ajatusta ja sieltä saa ostaa oikeasti muodikkaita vaatteita. En olekaan käynyt hetkeen Seinäjoen Zizzillä sovittelemassa vaatteita, se on niin mukavaa puuhaa. Vaikka ei siis välttämättä ostaisi mitään. Kävin katselemassa Zizzin tanskalaisilla sivuilla uusia vaatteita ja heti tarttui silmään pari uutuutta.

Söpö pöllöpaita

Raita on aina hyvästä

Siistit housut!

rento t-paita
Tyylikäs tunika
Liivi
Että sellaisia uutuuksia, toivottavasti ainakin osa löytyisi Zizziltä paikallisesta liikkeestä. :)

20 kommenttia:

  1. Zizzillä on kyllä ihania vaatteita! Harmi vaan, että ovat niin tyyriitä tällaisella himo-ostajalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin ihania vaatteita, joskus kuulee kommenttia että ei löytänyt Zizziltä mitään ostettavaa..minä ainakin löydä sieltä aina jotakin. :D

      Poista
  2. mekin olemme lähdössä häämatkalle risteilylle karibialle... :) lähdetään San Juanista, koska sieltä lähtee enemmän risteilyjä kuin Miamista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olette lähdössä?? Kerrohan kommentteja, jos olette lähdössä ennen syyskuuta? :)

      Poista
  3. Mainoksen farkuista sain, mut aiheutti lähinnä silmienpyörittelyä ja repeilyä täällä päässä. Hihi, välillä huvittaa miten meillä voi olla niin eri maku vaatteissa vaikka ollaan about samankokoisia ja shopataan samoissa kaupoissa (paitsi että mä en shoppaa Zizzillä kun en tykkää) :D Pitää varmaan joskus linkata omia asukuvia referenssin vuoksi. Mut siitähän se vaan kertoo että valikoimaa ja vaihtelua tarvitaan PALJON jopa samalle kohdeasiakasryhmälle.

    VastaaPoista
  4. Klikkasin nuo farkut jo eilen aamupäivällä ostoskoriin Yoursilla, mutta sitten tuli ajatus että äääh! Ja en tilannut. Farkut kyllä tarttisin. Esittele sitten heti nämä housut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi esitellä, kun ne eivät mene jalkaan edes kunnolla. Tilasin kokoa 20 ja ajattelin, että kun on elastaania niin menevät jalkaan, kun Zizzilläkin käytän samaa kokoa. Noh, eipä mennytkään. Nyt mietin, jos palauttaisin. Olivat kyllä muuten hyvännököiset farkut ja mielestäni laatu oli hyvä. Haluatko ostaa? ;)

      Poista
    2. Mitä kokoa ne siusta vastaa? 48 vai vielä pienenpi? Voisitko laittaa kuvia niistä?

      Poista
    3. Mielestäni ne ovat kokoa 48. :) Laitanko suoraan sähköpostiisi kuvia?

      Poista
    4. Nepä on sit varmaan pikkasen liian isot. Ja toivottavasti ihan pian paljon liian isot. :)

      Ano

      Poista
    5. Heippa, olisin kiinnostunut housuista. Minulla on Yoursin koon 20 housuja. Nyt sen koon housut alkavat hieman olla isot, mutta jos nämä ovat niukempaa mitoitusta. Mitä pyydät näistä? (en muista hintaa) :)

      Poista
    6. voit laittaa sähköpostiakin minulle: raparperisydan@gmail.com

      Poista
  5. Olen myös suunnitellut 'liostoristeilyt' kerrothan blogissa siitä ja paljon kuvia tietty olis kiva nähdä :) t: työkaveri Turusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan menossa vasta syyskuussa, siihen vielä vähän aikaa..mutta suunnittelu on toki jo hyvällä mallilla. :) Oletko se sama, joka tuli silloin moikkaamaan koulutuksessa? :)

      Poista
  6. Mäkin olen miettinyt, miten ihmisen maku voi olla tyystin erilainen. Itse olen käyttänyt melkein ainoastaan mustaa. Mottoni onkin ollut mustaa ja mustan päälle vielä kerran mustaa. Tänä kevään aikana minuun on iskenyt jokin värihullutus ja ostin vadelmanpunaisen Almian tunikan viime viikonloppuna. Lisäksi pidän linjakkaista hyvin leikatuista vaatteista, joita ostan työvaatteksi Marina Rinaldilta. Hinnat heillä laukkaavat stratosfääreissä.
    Kapp Ahlista ostin viikolla mustat farkkujeggarit. Vierailin sitten heidän webbisivuillaan ja huomasin, että mallistossa on muutama muukin kiva vaate. Näitä ei kuitenkaan löydy kaupoista. Sivujen mukaan kokojakin on aina 3XL, mutta tätä kokoa näkee harvoin kaupassa, jos ollenkaan.
    Oletko Satu joskus tutustunut saksalaiseen Via Appia/ Via Appia Due merkkiin? He ovat avanneet nettikaupan, jossa suureksi harmitukseksi toimitukset ainoastaan Saksaan :( Olisin halunnut ostaa paidan, farkkucaprit ja pellavahousut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tutustunut tuohon ko. nettikauppaan. Tyhmää kyllä, kun kaikki ei toimita Suomeen. SimplyBe:llä olisi niin kauniita vaatteita mutta eihän niitä tänne saa, siis samaan hintaan ja yhtä hyvällä valikoimalla kun britit saavat.

      Poista
  7. Ihana tuo tilaamasi t-paita! <3 Tsekkaa meiltä kuvia Zizzin tulevasta mallistosta! ;) marygoroundblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ja se on ihana päälläkin. Kävin vilkaisemassa, varsinkin Zizzin housut oli upeita! Ja oli siellä muutakin mielenkiintoista. :)

    VastaaPoista