keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Evansilta

Sain Evansilta uutiskirjeen, jossa mainostettiin -20% osa tuotteista. Bongasin sieltä muutaman vaatteen, jota itsekin sovitin liikkeessä. Ajattelin poimia niitä tähän ja ja vähän muitakin kivoja vaatteita sieltä löysin. :)

Neuletakki
Tätä neuletakki en sovittanut ja enkä myöskään muistaakseni nähnyt tätä liikkeessä, saatan toki olla väärässäkin.

Tunika
Tämän ihastuttavan tunikan näin liikkeessä ja olisin halunnut sovittaakin mutta koot oli loppu. Tästä saisi varmaan ottaa normaalia reilumman koon, koska oli kapeahko ja matsku ei ole kovin joustavaa.

Neuletakki
Näitä neuletakkeja oli useassa värissä mutta en kuitenkaan sovittanut. Pidän tosi paljon 3/4-hihasta. Tekisi mieli tilata tämä neuletakki, ehkä en pysty vastustamaan?

Raitahuppari

Ihanan rento huppari, tälläisiä kaapissani ei ole tarpeeksi. Näitä en muistaakseni nähnyt liikkeessä ollenkaan.

Maximekko
Näitä en nähnyt liikkeessä ollenkaan. Tämä mekko on juuri sellainen, että joko näyttää tosi hyvältä päällä tai sitten aivan kauhealta. Olisi aika raikas ja näyttävä maximekko kesäksi, tekisi mieli tilata.

Mekko
Ihanan värinen mekko/tunika kesäksi. Hyvä leikkaus ja hihaakin löytyy, kerrankin. :)

Tunika
Tämä tunika on täydellinen, ihan leikkaus, sopivan pitkä ja rento mutta kuitenkin tyylikäs. Täytyy sitä mustaakin olla ehdolla. :)

Trikootunika
Tätä tunikaa kokeilin mustana. Istui hyvin ja etumus laskeutui nätisti. Ainoastaan trikootunikan hinta oli liikaa ja jäi siksi liikkeeseen. Mutta nyt tekisi mieli tilata, en tiennyt tätä löytyvän tämänkin värisenä. Tiedän kyllä, että tästä tulisi luottopaita.

Tunika
Kaunis Scarlet&Jo -tunika. Tätä en nähnyt liikkeessä ollenkaan, kaunis olisi kyllä.

Toppi/Tunika
Tämän söpöläisen minä sitten ostinkin itselleni, otin koon 26 tästä, Muita kokoja ei muistaakseni ollutkaan, löysin tämän alerekistä.

Avokkaat
Näitä kenkiä sovitin ja juuri tuon värisenäkin. Olivat hyvät jalkaan ja voinkin suositella Evansin kenkiä lämpimästi. Itselleni sopivin koko on yleensä 4 Evansin valikoimista (noin 37 Suomessa). Evansilta löytyy kokoja 43 asti ja on rintavalle jalallekin vaikka mitä!

Kimono
Tämä on niin kaunis kimono, olisi kiva tietää miten istuu päälle. Näitä en nähnyt ollenkaan liikkeessä, olisi heti iskenyt kiinni!

Neuletakki

Ovela neuletakki, tavallaan paita tuo onkin.

Linkkien kautta pääsee suoraan Evansin sivuille tiettyyn tuotteeseen.

Rupesiko himottamaan joku vaate jo? :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä. Noi kokosuositukset (koska kannattaa tilata isompaa jne.) ovat aina tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin vaikeaa tilata vaatteita, kun ei ole livenä näkemässä vaatetta. Varsinkin housuja on tosi vaikea tilata. :(

      Poista
  2. Hei,
    Tuo harmaa-musta-valkoinen tunika on tosi nätti. Kävisi hyvin vaikka töihinkin kesällä...

    Minä tilasin viime keväänä aika lailla vastaavan valkoisen 3/4 hihaisen neuletakin. Voin kyllä suositella! Itselläni tuli pidettyä sitä todella paljon. Oli ihanan ohutta materiaalia, mutta ei kuitenkaan mitenkään "lörppä". Loistava vaate kesäisiin työpäiviin, jos ei ihan teepparissa tai hihattomissa viitsi mennä.

    Niin, minä täällä jo mietin kesän työpäiviä, kun itsellä ei kesälomaa kovin paljon ole ja koska kesän työpukeutuminen on aiheuttanut allekirjoittaneelle aina paljon päänvaivaa: Minulla on aina ollut työpaikkoja, joissa on kuuma/ huono ilmastointi. Kuitenkaan ei kovin niukoissa vaatteissa viitsi toimistotöihin mennä, vaikka suht. väljä pukeutumiskoodi onkin.

    t. Hanne-Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juttelin äidin kanssa tuosta tunikasta ja hän muisteli, että olisin sovittanut tuota tunikaa. Se oli ilmeisesti muuten ollut ok mutta matsku oli sellaista, että se oli ihossa kiinni. Mutta en nyt ole tästä ihan varma. Minäkin olen ollut sellaisessa työssä kesällä, että kuuma on tullut. Toimistoissa ei ne ilmastoinnit ole aina kohdillaan. Evansilla oli kivoja valkoisia kesähousuja muistaakseni, meinasin niitä sovittaakin. Tässä linkki http://euro.evansfashion.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=21&viewAllFlag=&catalogId=34084&storeId=13071&productId=9807941&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=335244&parent_categoryId=335731&pageSize=20

      Ovat varmaan kivat jalkaan. Nuo kun yhdistää tyylikkääseen yläosaan, niin on nätti asu. :)

      Poista
  3. Tuo tummansininen toppi/tunika suorastaan huutaa nimeäni... mutta taidan Englannin koossa olla 16 tai 18? Harmi jos ei niitä enää olekaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta, osta, osta. ;) Tuolla oli näköjään 42 ja 46 kokoa vielä jäljellä!

      Poista