sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sekalaista

Taas saa aloittaa postauksen kertomalla, että eilen tuli kotiuduttua Helsingin reissulta, joka oli tosin tällä kertaa ihan työreissu. Kyllä se vaan on niin mukava mennä lentokoneella Helsingin suuntaan, niin nopeaa. En menisi junalla enää koskaan, jos se olisi minusta kiinni. Ajattelin kirjoittaa pari riviä lentokoneella matkustamisesta kun siellä ruudun toisella puolella saattaa olla muutama sellainen, joka ehkä jännittää matkustamista lentokoneella, kun eihän tuo lentäminen ole tehty isommille ihmisille helpoksi. Lensin FlyBe:n koneilla, oli muuten eka kerta. Menomatkalla oli isompi kone, joka jäikin puoliksi tyhjäksi. Mutta yllättävää, että vaikka oli kyseessä isompi kone, kuin tulomatkalla, niin turvavyö oli paljon lyhyempi. Eli minä jouduin pyytämään jatkokappaleen itselleni. Onneksi oli muitakin, jotka joutuivat tekemään saman. Eihän siinä sitten mitään, lentoemäntää vain hihasta kiinni, niin ongelma ratkaistu. :) Sitte tulomatkalla olikin ihan potkurilentokone, joka oli pieni muuten mutta vyö oli iso, minulle meni ihan helposti kiinni ja vielä ylimääräistäkin jäi aika paljon. Aika jännä juttu, vaikka kyseessä oli pienempi kone. Se kiinnitysysteemi on silloin hyvä, jos lukko tulee keskelle. Jos lukitus on puolestaan penkin oikealla puolela ihan kiinni penkin reunassa, niin silloin voi tulla ongelmia.

Taas kävi muuten hassusti tuolla työmatkalla, samassa porukassa oli blogini lukija. How cool is that? :) Oli tosi kivaa, että lukijoita putkahtelee esiin. :)

Kävin muuten lauantaina keskustan Sokoksella katselmassa Gossip- osastoa. Siellähän se meidän ryhmäkuva otti shoppailijoita vastaan. Vaatteita oli tosi kivasti mennyt, esim. minun päälläni ollutta tunikaa oli vain muutama enää jäljellä. Lisäksi nahkatakki, joka oli Gossippia (vaikka aluksi väitinkin virheellisesti, että se ei kuulu mallistoon) oli myyty tosi kivasti. Kokoja oli enää jäljellä vain 44 ja 46, isommat koot menneet heti. :) Otin samsungillani pari kuvaa...



Sitten kuvaa Stockan sovituskopista, kokeilin paria vaatetta mutta sinne saivat jäädä, Lontoosta löytyy niin paljon mielenkiintoista, täytyy säästää rahat sinne. Kuvassa siis ihan omilla vaatteillani.

Todella huono kuva mutta päällä Zizzin tunika ja bolero, Seppälän farkut.

Olen muuten liittynyt Instagramiin ja Twitteriin, molemmissa Bunnymode -nimellä. Käyttöni on ollut erittäin vähäistä, kun ei ole ehtinyt harjoittelemaan. Saa antaa vinkkejä!

Tänään olen ehtinyt taas käydä syömässä hotellissa aamupalan, koska mieheni vanhemmat olivat täälä vierailulla ja he kutsuivat meidän syömään. Nähtiin muuten Anna Puu aamupalalla myös, jee julkkis Vaasassa. :) Aamupalan jälkeen lähdin pyörähtämään kirppiksellä, haen tavarat maanantaina pois sieltä. Sitten kirppiksen jälkeen menin kuntosalille, oli ihanaa oikeasti. En ole ehtinyt siellä käydä tällä viikolla vielä kertaakaan, toivottavasti ensi viikolla ehtii paremmin. Nyt on tuolla yläkerrassa pesukone päällä ja pestävää olisi paljon vielä. Hommaa täällä huushollissa kyllä riittää, siivooja olisi niiiiiin mahtava asia.

Parin viikon päästä Lontooseen. Can´t wait!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Itseasiassa se on aika vanha banneri mutta tykkään siitä itsekin. :)

      Poista
  2. ahaa...jatkopala... Onks kaikissa koneissa tällainen mahdollisuus? En ole koskaan kuullutkaan. Ulkomaanmatkoja olen tehnyt useita ja aina se vähän jännittää, että ylettyykö. Tähän asti on ylettynyt. Kannattaako siis kysyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskoisin, että kaikissa koneita niitä on saatavilla. :)

      Poista
  3. Jos lensit Embraer koneella, niin niissä vyöt on tosi lyhyet. Ei mene edes normikokoisen ympäri, en tiedä millaisill pygmeille ne on mitoitettu. Kieltämättä hilpeyttä herätti viime viikolla Tukholmassa ollessa, kun kollegan, joka on kokoa 40 kanssa astuimme taksiin ja takapenkin turvavyö Toyota Priuksessa ei mennyt hänen ympärilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Toyotan turvavyöt ei ole varmaan pitkiä sen takia, kun ottaa huomioon merkin suunnittelijat ja valmistajat. :D

      Poista
  4. Terve!
    Kirjoitampas nyt minäkin jotain. Löysin blogisi muutama viikko sitten, kun googlailin plussakoon vaatteita. Kipeänä kotona ollessa luin koko blogisi kaikki postaukset alusta saakka ja ei voi todeta muuta, kuin vautsi mikä blogi. Blogisi innoittamana menin myöhemmin Porin Zizziin, josta aikaisemmin olen kävellyt vain ohi. Nyt olenkin sieltä hankkinut jo farkut, mustat housut, hameen, boleron ja eilen viimeisimpänä takin. Hintavaa, mutta ihanaa, että myös plussat saavat kauniita vaatteita. Normaalisti olen ollut se farkut+neule/trikoopaita nainen. Nyt koen, että olen löytänyt paljon naisellisempia vaatteita. Eilen mieskin totesi, että vautsi mikä takki ja myydä sanoi, että "kuin tehty tuolle vyötärölle" (jep, vyötärö löytyy, zizzin vaatteissa käytän M-kokoa). Mutta kun löytyy tuota lantiotakin aivan liikaakin, niin normaalivaatteissa ongelma on aina se, että kun mahtuu lantiosta, on iso yläosasta ja päinvastoin. Zizzillä tuota ongelmaa en ole havainnut, vaan vaatteet istuvat tosi nätisti tälle päärynälle. Gossipin vaatteet sitten taas eivät ole mun kropalleni tarkoitettuja, väärä suhde lantio-vyötärö-rinnat.

    Joten kiitoksia sinulle hienosta blogistasi. Zizzivaatteita esiteltyäsi ja innostettua minutki ko. liikkeeseen, sinun pitäisi saada zizziltä jotain proviikkaa:) Niin ja pohdein muuten pitkään mitä haluan mieheltä 30v lahjaksi ja pyysinkin Guessia, joka sekin idea tuli blogistasi:)

    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Noora ihanasta kommentistasi, piti lukea se kahteen kertaan läpi. :) Vaatteilla on iso merkitys ainakin omassa elämässäni, vaikuttaa kummasti jopa itsetuntoon. :)

    VastaaPoista