lauantai 16. helmikuuta 2013

Uutta Zizziä ja muuta

Bad bloggaaja, bad. Viime postauksesta taas kulunut muutama päivä.

Tultiin juuri kotiin, oltiin miehen kanssa vanhempieni luona käymässä. Niin ja eilen kävin pyörähtämässä Seinäjoen Zizzillä myös, pari juttua lähti mukaan. :)

Liput ja hotelli on nyt buukattu, joten matka Lontooseen on varmistunut. Guess who is happy? Pitää käyttää hyödyksi kaikki vähäsenkin pidemmät lomat, kun muuten en pääse matkustamaan töiden takia. Sitten syksyllä on tiedossa häämatka tietty. :)

Olin sovittelemassa niitä häämekkoja, oli aika hauskojakin hetkiä. Sovitin meinaa sellaista oikein överi runsasta mekkoa, oikein sellainen prinsessa tyylinen henkeen ja vereen. En olisi takuulla mahtunut sen mekon kanssa edes autoon. :D Sovittelin tosiaan joku 10 mekkoa ja niistä ei löytynyt mieleistä. Ensimmäisessä paikassa, johon olin sopinut sovituksen, olisi omistajana ihan mahtava tyyppi. Hän tajusi heti millaista pukua etsin ja millainen persoona olen, joten nyt sitten on niin että minulle tehdään ihan alusta lähtien oma puku. Ensiksi ajattelin, että senhän täytyy maksaa mansikoita mutta ei todellakaan maksa, lisäksi saan juuri sellaisen puvun kun haluaa. Muutostöitä valmiisiin pukuihin olisi pitänyt joka tapauksessa tehdä, joten niistä olisi saanut maksaa pari sataa euroa ainakin. Minulla on meinaa aika lyhyt selkä, joten ylhäältäkin olisi pitänyt ottaa pois muutama sentti, lisäksi helmastakin tietty. Puvusta tulee ihan varmasti todella kaunis ja juuri sellainen kuin haluan. Onko muuallla Suomessa saatavuus plussakokoisissa hääpuvuissa hyvä? Minä ainakin olen tyytyväinen Seinäjoen valikoimiin, Vaasan valikoimista en osaa sanoa mitään. En edes lähtenyt täältä etsimään, koska täällä on ihan vain pari liikettä jos sitäkään.

Jos nyt esittelisi jotain kuvia eilisen osalta. Esittelen kaikki Zizzin ostokset sitten myöhemmin, tässä osa niistä.

Kaunis valkoinen tunika ja näyttävä musta jakku molemmat Zizzi Seinäjoki. Tuo valkoinen tunika lähti mukaan, jakkukin melkein lähti mutta sitten päädyin toisenlaiseen jakkuun.
Tätä ruutupaitaa on saatavilla kahtena eri värinä Zizziltä. Tuo paidan alla oleva pitsitoppi on myös saatavana, niitä löytyy todella monissa eri väreissä ja ovat tosi käteviä käyttää!
Ja tässä päivän asua perjantailta. Käytän tuota Halensin raitatunikaa näin talvellakin vaikka onkin enemmän kesäisiä juttuja. Tuo huivi on Vero Modasta.
 Käytiin ravintolassa syömässä perjantaina, kun ystävänpäivä meni ihan ohi meiltä. Minä tilasin täysjyväpastaa häränlihalla. Oli ihan ok annos mutta ei ole Amarillon voittanutta. Meksikolainen ruoka on kaikkein eniten omaan makuuni.

Tästäkin annoksesta jäi syömättä puolet, mies söi loput oman annoksensa lisäksi. Lisäksi se oli vetäissyt päivällä jo Hesburgerin mega annoksen ja silti on normaalipainoinen. Unfair!
Tein tänään pari ostosta häihin liittyen. Ostin häälaukun, tässä sneak peek.

Pitsiä, pitsiä.
Hassua kun olen ennen inhonnut pitsiä ja nyt rakastan sitä! Sama juttu valkosipulin kanssa. :D






12 kommenttia:

  1. missä sä kävit sovittamassa pukuja? Tyynelässä ja? Oliko siellä hyvin isoja kokoja (koko 50-52)? pitäisi itsekin mennä katselemaan jotain pitsiunelmaa :)

    VastaaPoista
  2. Kävin RosAmorissa (jossa puku minulle nyt sitten tehdään), Haavemaassa ja Tyynelässä. Haavemaassa oli isoin valikoima ja Tyynelässä ehkä pienin. :)

    VastaaPoista
  3. hahah i feel you... meillä isäntä suunnilleen elää pizzalla ja oluella, ja on silti normaalipainoinen, melkein hoikka. mä kun vilkaisenkin niitä pizzoja niin paino nousee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tasan menneet nallekarkit tuon asian suhteen sitten. :(

      Poista
  4. Hei, onnea ja ihanaa kesähäiden johdosta <3 Ja toi valkoinen tunika - ihana :)

    VastaaPoista
  5. Osaatko suositella jotain ostoskatua tai ostoskeskusta Lontoossa (ei oxford street) ? Josta löytyisi evans, new look, next etc.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti Westfieldin isoa ostoskeskusta (White City), siellä on NewLook, Evans, Dorothy Perkins ym.)Ostoskeskuksessa on paljon muitakin kauppoja ja ravintoloita myös, sieltä löytyy myös leffateatteri. :)

      Lisätietoa http://uk.westfield.com/london/

      Poista
  6. kiitos suosituksesta :) pitääpä heti tutustua tähän ostoskeskukseen :)

    VastaaPoista
  7. Tuleeko sulle pitsinen hääpukukin? Minä rakastan pitsiä... ja sama homma, että ennen en siitä niin välittänyt :D Mulle tulee http://www.dresshope.co.uk/affordable-lace-lace-up-trumpet-mermaid-court-train-sleeveless-sweetheart-plus-size-wedding-dresses-d0913547.html puku... Tämä aina pomppas mun silmiin kun netistä katselin pukuja ja lopuksi ostin sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa pukuasi, kaunis. Pitsi on vain niin ihana materiaali. :)

      Poista
  8. Onko sulla tietoa, onko Zizzillä myytävänä noita värikkäitä toppeja jatkuvassa mallistossa? Siis noita, joissa helmassa pitsireunus? Ovat niin ihania! Ihania vaatteita sulla!

    VastaaPoista