keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Treenistä ja videokuvaa

Hiphei!

Tulin tuossa eilen salilta ja kehtasin ottaa sieltä nyt videopätkää, saatte vähäsen nähdä millainen ympäristö tuolla on. Minä treenaan siis Wasa Sports Clubilla. Tuo on Suomen suurin sali ja minulle se käy mainiosti. En meinaa tykkäisi olla yhtään sellaisessa pienessä salissa, jossa olisi vain muutama laite. Lisäksi en tykkää käydä sellaisessa paikassa, jossa saa käydä  vain naiset. Seinäjoen Lady Linellä olen käynyt silloin pari kertaa ja en tykännyt yhtään. Itseasiassa tuolla minun kortilla saisi käydä myös keskustan Lady Linellä mutta en ole siellä kertaakaan käynyt. Ainut huono puoli tuolla salilla, jossa käyn, on pukuhuoneiden aika huono kunto. Lady Linellä on esim. Herbinan tuotteita asiakkaiden vapaassa käytössä, tuolla ei ole mitään sellaista. Tosin en käy tuolla koskaan suihkussa, joten ei ole niin väliä. Niin ja saunaa tuolla ei ollenkaan, infrapunasauna voisi olla aika cool. Hihi, tein jalkaprässiä 100 kg:n vastuksella ja vieressä ollut mies rupesi kummasti nostamaan omia vastuksiaan, kun menin viereen tekemään liikkeitä. :D

Nyt pari kuvaa salilta, kuvat otettu Samsungillani, joten laatu ei ole mikään paras.

Alakerran oleskelutilasta.

Alakerran sali, jossa teen loppuvenyttelyn.



Olen menossa tällä viikolla sovittelemaan hääpukuja, joten treenata pitäisi extra paljon tällä viikolla. :D

12 kommenttia:

  1. mihinkäs olet menossa sovittelemaan pukuja? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moneen paikkaan, päivä buukattu täyteen. :)

      Poista
  2. Sinä olet kyllä niin mukavan oloinen tyyppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Leppoinen ja rauhallinen ainakin olen, elämäni ei ole suurta draamaa. :D

      Poista
  3. rohkeesti vaan jumppapallolle! ei sille kuinkaa käy! :) et oo ainut pelkosi kanssa, muutamia muitakin tavannu (minä mukaan lukien) jotka pelänny hajoomista. voin kertoa että aika kovaa käsittelyä kestää. kiva saada videoo välillä! mukavaa pukujen sovittelua, se on ihanaa!!! <3


    KR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oikeastaan tiedän, että ne kestää. Olin meinaa sellaisella jumppapallo tunnilla jokin aikaa sitten ja siellä loukkasin selän, jouduin menemään ihan lääkäriin astiin. Sen takia kierrän nuo nyt kaukaa. :)

      Poista
  4. Jos se jumppapallo mutkin kestää niin kyllä sutkin :D Ne on hauskoja!

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Joo, niin tulee tapahtumaan kesällä. Iik. :D

      Poista
  6. Muistanko oikein että kerroit jossain vaiheessa jostain nettikaupasta josta olit löytänyt Essien kynsilakkoja edulliseen hintaan? Mikä paikka se oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin ainakin kun olin New Yorkiin lähdössä taisin jonkun tavaratalon bongata, josta niitä sai halvalla. Mutta en muista, että toimittaako ne Suomeen ja mikä oli sen nimi. Olisko ollut Sears?

      Poista