keskiviikko 29. elokuuta 2012

Nelly Shoes

Elämäni ensimmäinen Nellyn tilaus tuli, minähän tilasin sieltä kenkiä hintaan 19,95€/pari. Vaatteita en sieltä voi tilata sattuneesta syystä. :D




Varsinkin nuo alimmaiset kengät oli todella hyvät jalkaan ja niin kevyet! Ensimmäiset nilkkurit olivat myös hyvät jalkaan, vaikka korkoa löytyy. Tietty ensimmäiset todelliset käyttökerrat vasta paljastaa, että kuinka kengät sopii jalkaan mutta alku fiilikset lupaa hyvää. :)

Ainii, vein tänään tavarat Suvikirppikselle täällä Vaasassa. Paikkanro on 114. Valitettavasti päätin nyt sitten ottaa myyntipaikan ja laittaa sinne myyntiin vaatteitani, eli en ainakaan näiltä näkymin laita huuto.nettiin vaatteita myyntiin tai tännekään. Itselleni näin päin helpompaa. Laitoin huuto.nettiin uuden meikkipaketin myyntiin, uutta kosmetiikkaa en viitsi laittaa kirppikselle myyntiin, koska ne voidaan helposti varastaa.
Paketti täällä myynnissä!

Päätin sitten osallistua KappAhlin XLNT-kilpailun toiselle kierrokselle. Äänestämään pääsee TÄSTÄ!
Aika sekava kyllä tuo kilpailu, koska siellä on vieläkin edellisen kierroksen kuvat. Ja jos tuomaristo on valinnut toiselle kierrokselle päässeet, niin miksi toiselle kierrokselle voi silti osallistua, vaikka ei olisi sinne valittu ekalla kierroksella? No, en valita..kun päätin siis siihen toiseen kierrokseen osallistua. :D

Tein löydön kirppikseltä 2 eurolla Essien melkein uusi kynsilakka. Siellä oli toisiakin sävyjä, ehkä menen vielä ostamaan nekin. Tämä sävy miellytti, koska tulee jotenkin syksy mieleen.

Essie Foot Loose ja päällä hilelakkaa Sally Hansenilta.
Käytiin äsken miehen kanssa pikaisesti ruokakaupassa, samalla kun haettiin Nellyn paketti. Tuo mies ryökäle meni ostamaan 2 pakettia jätskiä, joita minä EN saa syödä. Yritin puhua sille, että ei ostaisi mutta tokaisi vaan kasvattavan minun itsehillintää. No niinpä, olisi vain paljon helpompaa, jos toinen ei söisi herkkuannoksia vieressä. :D
Perjantaina tosin pääsen Amarilloon, että silloin annan luvan itselleni syödä esim Carlic Chicken -annoksen. :)
Minulla on ollut tässä eilen ja tänään migreeniä pitkästä aikaa. Olin maanantaina salilla ja tein aika rankan treenin. Laitoin jalkaprässiin yli 60kg:n painot ja olisi vielä mennyt enemmänkin mutta otin iisimmin, että ei ihan paikat revähdä. Saattoi, olla että pää sitten reagoi treeniin tuolla tavalla. Tosin eihän sitä ikinä tiedä, että mistä migreeni saa alkunsa. En syönytkään mitään erikoista/mausteista ruokaa ja cokistakaan en ole juonut weekendin jälkeen. Noh, mene ja tiedä. Täytyy vain toivoa, että huomenna olisi normaali päivä, en halua nappailla noita migreenilääkkeitä enää kolmatta päivää peräkkäin.

Muistakaa lukijat, että mainitsemalla Zizzi Seinäjoen kassalla olevanne Bunnymoden lukija, niin saatte sen -15% alennuksen 10.9.2012 asti. :)



8 kommenttia:

  1. Minä en ymmärrä sitä Kappahl kilpailua ollenkaan. Siis ymmärrän idean, mutta en sääntöjä ja miten se on järjestetty. Sinua olen kuitenkin äänestänyt monta kertaa ja toivon sinulle menestystä kilpailussa. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä menee nyt ihan aiheen vierestä, mutta kysynpä sulta, kun sulla on kokemusta sekä Evansista että NewLookista: mitä sanot, kummasta löytyy parempilaatuisia farkkuja? Kysyn siksi, että rakastan bootcut-mallisia farkkuja ja haluaisin niitä lisää, mutta kestäviä farkkuja koossa 52 tuntuu olevan vaikea löytää. Yoursilta en osta enää - sieltä ostamani farkut meni rikki alle vuodessa, enkä edes ehtinyt käyttää niitä paljon. Lindexin farkut kuluu rikki lähes yhtä nopeasti. Evansilta tai NewLookista en ole aiemmin tilannut mitään. Eli kumpaa suosittelet, vai suositteletko kumpaakin? :)
    Olisi kiva, jos ehtisit vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sanoisin, että Evansin farkut ovat parhaimpia! Minulla on eniten Evansin farkkuja ollut ja kyllä tosin sanoisin, että ne on parhaimpia malliltaan ja kestävyydeltään. Evansin lahkeen pituuden menee, että short, medium ja long. Short on ollut minulle hyvä, olen 160cm pitkä. NewLookin farkut on halpoja ja ihan ok hintaansa nähden.

      Poista
  3. Pitääpä käydä kurkkaamassa tuolla lähikirpparilla :)

    VastaaPoista
  4. Olen täällä ollut vähän vähemmän esillä mutta lukijana Kappiksen skabasta alkaen (siis kun se eka osakilpailu alkoi :)) ja olen niin ihastunut sun tyyliin... Olen nyt myös linkannut sinut blogiini :-)

    **

    Olen tunnustanut julkisesti, I ♥ your blog :-)
    http://onnellinenkoti.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Tulin niin iloiseksi tästä tunnustuksesta. :))
      Päiväni ei ole ollut mitä parhain, unohtelin muutaman tärkeän asian ja lisäksi sain ruoat rinnuksille. Joten kiitos. <3

      Poista