sunnuntai 5. elokuuta 2012

Brunssilla

Tänään minä sitten menin ja täytin 30-vuotta, huh huh. En ole yhtään sellainen tyyppi, että tekisin jotakin tavoitelistoja iän karttuessa. Mutta jos sellaisia olisin tehnyt, olisin varmaan aika tyytyväinen, sillä olen päässyt kokemaan paljon erilaisia asioita 30-vuoteen mennessä. Tänään ei vielä juhlittu, kuin kahvittelun merkeissä vanhempieni kanssa. Mutta kuun lopussa on sitten tiedossa isommat juhlat, kun saatiin se mökkikin vuokrattua. :)

Tänään kävimme syömässä aivan mahtavan brunssin hotelli Kantarelliksen ravintolassa ihan täällä Vaasassa. Asukuvaa en muistanut otattaa ihan kokonaisuudessaan mutta osa asusta näkyy tässä kuvassa. :)

Päällä Macy´s musta maximekko ja sen kanssa raitajakku, jonka ostin Usasta.
Jälkiruokapöytä oli aikasta kiva, karkit laitoin laukkuun, ei saa kertoa kenellekään. ;)



Nuo vaahdot oli hyviä, nam!

Meille tarjoiltiin alkumaljat, aivan mahtava kuohuviini ilman alkoholia. Oli pakko ottaa pullon merkki ylös, että voi ostaa itsellekin jatkossa!

Mies jo ehti googlettamaan, että 6€ maksaisi pullo tätä ihanaa juomaa. :)
Tein eilen itse suklaakaurapaloja, joita olen tehnyt jo vuosien ajan. Tosi helppo tehdä ja ihanan makuisia, haluaisitteko reseptin?
Äitini oli tehnyt syntisen suklaamoussekakun, jossa oli 6dl kermaa...huh.. kaloreissa ei siis säästelty tänään. :D


Me pallot käytiin sitten kaiken syömisen jälkeen vielä kävelyllä tuolla vanhalla asuntomessualueella, kyllä kelpaisi tuolla asua. :)




Lahjaksi sain huivin ja lisäpaloja Nomination rannekoruuni. :)



Saimme pesutornin asennettua ja nyt tuolla pyörii jo kolmas koneellinen pyykkiä. Sitä pyykkiä ehti kerääntyä paljon! Oli aika mielenkiintoista, kun pesin vuodevaatteita ja laitoin ne sen jälkeen kuivausrumpuun. Oli sitten aikamoinen kasa nukkaa ja karvaa kerääntynyt nukkasäiliöön. Mahtava keksintö tuo kuivausrumpu ja ihanaa, että meillä vihdoinkin tuollainen torni tuolla nyt on, koska asiasta puhuttiin pitkään. Oli siis ihan hyväkin, että vanha pesukone meni rikki, koska ei se pessyt tuota pyykkiä oikein enää kunnolla ollenkaan.

Hauskaa alkavaa uutta viikkoa kaikille! :)

28 kommenttia:

  1. Onnittelut! :) Mukavan kuuloinen päivä sinulla on ollut. Aivan ihana tuo kakun päällä oleva kynttilä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tuli muuten mieleeni, että kun käyn välillä lueskelemassa blogiasi, että missä kaupungissa asut?

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Äh, vieläkin vastaamattaa haastikseesi. Ihan huono omatunto asiasta. :(

      Poista
  3. onnea onnea :) ja suklaakaurapaloista saisi kirjoittaa ohjeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Laitan ohjetta seuraavassa postauksessa. :)

      Poista
  4. Hyvää syntymäpäivää! :) Ihanan näköisiä herkkuja ollut teillä, kaurapalojen ohjetta kaipaillaan täälläkin! Ja kauniina olet ollut liikenteessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niiin hyviä suklaaherkkuja..ja lihottavia. :( :D

      Poista
  5. Onnea paljon!:) Ohjetta tääläkin ootellaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sitä ohjetta laittaa. En edes muista, että mistä sen olen ottanut mutta monta vuotta olen noita tehnyt. :)

      Poista
  6. Aika härskiä ottaa jälkkäribuffasta karkit laukkuun! Jos syös aamiaista seisovassa pöydässä niin pakkaatko sielläkin välipalan laukun pohjalle? Ihan järkyttävän moukkamaista touhua! Buffien idea on syödä siinä paikalla sen minkä jaksaa eikä roudata eväitä kassissa kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh noh, eipäs nyt oteta tällaista asiaa näin tosissaan. Tarkoitus oli tietenkin syödä karkit ihan paikan päällä mutta kun masuun ei mahtunut enää yhtään. Parempi ratkaisu oli laittaa karkit laukkuun, kuin heittää niitä pois tai viedä takaisin. ;)

      Poista
    2. Jos syös aamiaista seisovassa pöydässä niin pakkaatko sielläkin välipalan laukun pohjalle? << minä ainakin. Ihme nipottaja anonyymi :D Oot paras Satu!<3

      Poista
  7. onnee kovasti! joo jään oottelee reseptiä.. :)

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea! :) Ja todellakin suklaakaurapalojen resepti jakoon! ;D

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea - kiva päivä sinulla on varmasti ollut kuvista päätellen. Minuun verrattuna olet kyllä nuori, täytän nimittäin tänä vuonna 52... Hyvää jatkoa sinulle seuraavaksi 30 vuodeksi! Blogiasi on kiva seurata, innolla odotan aina kuvia uusista hankinnoistasi olivatpa ne vaatteita tai jotain muuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eve. :) Yritän tässä pitää mielessä marraskuun Dubain matkan, että ei tulisi kauheasti shoppailtua ennen sitä. Kosmetiikkaa pitäis tosin ostaa, kun kaikki alkaa taas olemaan loppu..meikkivoide, kosteusvoide ym..

      Poista
  10. Voi mä oon ihan missannu sun synttäripäivän, myöhästyneet mutta sitäkin isommat Onnittelut!!! Pitäis meidänkin pian käydä jossain syömässä..!
    T. Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Leena!

      Joo, mennään ehdottamasti syömään piakkoin. Laitan viestiä vaikka feissarissa. :)

      Poista
  11. Onnittelut synttärisankarille! Onks toi sun nomination-koru ihan normilevee 9mm vai se 13mm? Kuva ehkä vääristää ja must palat näyttää isommilta kuin normit. Lähinnä siks kyselen, että jos ne on niitä isompia, niin mistä kivoja isoja paloja. Mulla on se 13mm ja siihen ei oikein löydy mistään paloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos! :) Minulla on ihan se normikokoinen. Olen myös huomannut, että isompia paloja on vaikeampi saada, pienempiä on vaikka minkälaisia. Pitäisikö sinunkin hankkia pienempikin isomman kaveriksi. ;)

      Poista
  12. Paljon onnea!Itselläni on vielä puoli vuotta siihen kolmeenkymppiin :)

    VastaaPoista