tiistai 24. heinäkuuta 2012

Elloksen tilaus

Selailin tuossa viime viikolla Elloksen sivuja, toiveissa oli löytää uusi uimapuku. Vanha uimapuku on hankala, koska olkaimet valuu koko ajan ja kuppikoko on liian pieni. Alaosassa on pieni hame, josta tykkään. Nyt sitten katselin saman tyyppisiä uimpakuja ja löytyihän niitä. :)

Tähän päädyin, ihana päällä!

Mekkouimapuku Fresh Spirit 49€
Nyt on sitten kunnon uimapuku Dubain reissua varten. Toivottavasti pääsen testailemaan tuota ennen reissua. En ole meinaa käynyt vielä tänä kesänä järvessä/meressä uimassa ollenkaan!

Lisäksi eksyin katselemaan Zizzin vaatteita. Tilasin tämän mustan hameen, jota voisi käyttää leggareiden kanssa. Mitä mieltä olette?

Zizzi ZJ 69,95€
Ennestään minulla on sininen farkkuhame mutta mustaa ei vielä ole.
En silti ole tuosta hameesta ihan varma. Hintaakin on aika paljon, joten varma täytyisi olla.

Olen metsästänyt maximekkoja tänään, ne olisivat hyviä matkaa varten. Oli hassua, kun äitini kävi läpi normaalikokoisten ihmisten nettikauppoja läpi, mm. Nelly, Bubbleroom ym. Hän ei niistä löytänyt oikein mitään mielenkiintoista mutta sitten esim. Yoursin mekkoja olisi ollut vaikka minkälaisia! Pienin koko Yoursilla on 46, joten se on aivan liian suuri hänelle. Mutta kerrankin siis niin päin, että plussa kokoisissa vaatteissa olisi ollut enemmän valinnanvaraa! :)

Olen tänään pyörinyt ystävän kanssa kaupungilla yli 4 tuntia, suurin osa meni tietysti ruoan äärellä höpötellen. :D Lisäksi kävin tänään noin 10 km:n pyörälenkillä. Oli ihana ilma, joten pyöräilin meren äärelle. <3

Huomiseksi ei ole kummempia suunnitelmia. Paitsi olen kyllä kovasti yrittänyt etsiä netistä vuokrattavaa mökkiä/huvilaa, jossa voisin järjestää 30-vuotissynttärit. Elokuu tuntuu vain olevan vallan suosittu kuukausi ja viikonlopun vuokrahinnat on kyllä aika pöyristyttäviä. Jotkut huvilat maksoi 450€/vlo, sillähän pääsisi jo ulkomaille! Kyllä Suomessa on kallista..sen kyllä sanon.




14 kommenttia:

  1. Heippa, itse katselin tällä viikolla Zizzin liikkeessä tuota hametta. Mielestäni se on kivan näköinen sinulla noiden leggareiden kanssa. Olen yrittänyt metsästää myös noita sinun ihania sinisiä farkkucapreja, jotka näkyi edellisessä postauksessa. Sokoksen Zizzissä sanottii ettei niitä edes tule. Eivät kyllä edes tienneet mistä housuista puhuin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, kunm ei housujen metsästys ole onnistunut. Sinun täytyy lähteä Helsinkiin Jumboon shoppailemaan. ;)

      Poista
  2. kerron oman kokemukseni "uimamekosta". itse nimittäin en ole tyytyväinen, minulla on samainen mekko kuin kuvassa (no viime kesän värityksillä toki).minulla helmaosa nousee todella ärsyttävästi ylös veteen mennessä, tulee sellainen olo, että helmalerpakkeeseen ikäänkuin sotkeutuu.
    siirryin "uimamekosta" ihan tavalliseen napakalla "sisävuorella" varustettuun uikkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sallamari, täytyy kokeilla tuota Jaana-Unelman vinkkiä. Ompeluhommiin siis. :)

      Poista
  3. Tykkään itse myös käyttää helmallisia uimapukuja. Helman ylös nousemisen vedessä saa helposti estettyä parilla tikillä kiinni housuosaan. Molemmilta puolin sivulta.

    VastaaPoista
  4. Voi että kun tuo HM:n turkoosi paita näyttää sulla upealta! Itse koitin tuota samaa, mutta malli ei istunut ollenkaan kun olen enemmän päärynävartaloinen.

    -Jo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jo. :) Nämä kaksi paitaa ovat olleet tosi kovassa kulutuksessa näin kesällä, minullahan on tämä mintunvihreä ja ruskea. Nytkin on mintunvihreä päällä. :)

      Poista
  5. blogissani on kohta terveisiä sinulle <3

    VastaaPoista
  6. Moiks, oon jo piiitkään seurannu tätä sun blogias ja nyt kirjotan ekan kerran. Tätä on kiva lukee ja sullon kauheen kivoi vaattei :) Mulla kävi tsägä kun löysin ton samaisen hameen Tampereen Zizziltä -70% alesta, tykkään siitä kovasti. Taidat olla mua paljon pidempi (olen 165cm) kun mun hameeni helma oli sopivasti alle polvien ja sun on noin pal yli polvien ja ollaan about samaa kokoluokkaa :D

    -Koo

    VastaaPoista
  7. Heippa Koo! :)

    Hienoa, että jätit kommenttia. Tein päätöksen hameen palauttamisesta heti kun näin kommenttisi, minä en suostu maksamaan täyttä hintaa, jos muualla saa -70% alennuksella. :) Olen sinua lyhyempi, 160 cm. Mutta minulla saattoi olla tuo hame korkeammalla ja ehkä meillä on eroa muuten kropassa, esim. minulla pidemmät jalat ja sinulla pidempi selkä? :)

    VastaaPoista
  8. Tuota hametta oli tosiaan ainakin perjantaina Tampereen Zizzissä muutama kappale jäljellä -70% hintaan. Kokeilin, mutta en sitten viitsinyt halvallakaan ostaa. Jokin siinä vaan mätti. Ostin semmoisen ihan perusmustan puuvillaisen hameen ilman mitään koristeita, se oli vieläkin edullisempi. Yleensä en aleista löydä mitään, joskus näinkin :)

    VastaaPoista
  9. Toi hame käy sulle hyvin, että toivottavasti löydät sen vielä jostain alesta! Mä tilasin ton saman hameen kevättalvella Ellokselta ja silloin se oli -50%. Mutta oli liian pitkä mun kropalle.

    VastaaPoista