maanantai 9. heinäkuuta 2012

Asuja ja ostoksia

Heii kaikki!

Helsingin reissulta kotiuduttu eilen illalla, ei tullut mitään kovaa ukkosmyräkkää matkalla tai sitten täällä Vaasassakaan. Eilen kotimatkalla piipahdettiin Tampereella Särkänniemessä. :) Siellä oli tosi vähän jonoja minnekään, kun ihmiset varmaan pelkäsi niitä mahdollisia ukkoskuuroja, joista oli paljon lehdissä juttuja. Oli hauskaa, nähtiin Angry Birds -teemapuisto, joka oli kyllä vähäsen pettymys. Lapsille siinä oli paljon kaikkea mutta ei näin vanhemmille tyypeille niinkään. Hyvä juttu kuitenkin oli, kun kierrettiin sen kautta..sain meinaa joltakin kivalta pojalta lahjakortin Silja Linen risteilylle. :)

Olin taas pakkaillut jotenkin tyhmästi matkalle, yksi tunika oli niin kissujen karvojen peitossa, että sitä ei voinut oikein pitää. Pakkaan aina jotenkin vajaalla päällä, kun laukusta paljastuu perillä jotakin outoja yhdistelmiä. :D

Tässä asussa sitten olinkin melkein sen 3 päivää. :D

Päällä maximekko, joka oli häissä. Yhdistin se nyt tuollaiseen Zizzin 3/4-hihaiseen paitaan.
Sama look Särkänniemen koskiseikkailun ja tukkijoen jälkeen. :D Minulla oli käytössä uusin Guessin laukku, jonka ostin New Yorkista.
Hiukset oli välillä kiinni tuollaisella H&M:n ponnarilla, jossa mukana hopeinen puoliympyrä.


Haluatteko nähdä ostoksia? Kävin Jumbossa Zizzillä ja sitten ajeltiin bussilla Helsingin keskustaan Vantaalta.

Stockan ostoksia. Alennuksesta SNÖ:n koruja, kaulaketju ja korvakorut. Isadoran kynsilakat, Biothermin vartalotuoksu.
Sitten niitä Zizzin ostoksia,  en löytänyt oikein mitään alesta. Olin katsonut kaikkia näitä vaatteita etukäteen Zizzin verkkokaupasta osoitteesta http://www.zizzi.dk

Töihin sopiva paita. Ihastuin tähän ensimmäisenä, kun pääsin liikkeeseen. :)
Tämä hihaton tunika isolla rusetilla osui silmiini myös heti alussa. Laitoin tuohon alle saman sävyisen paidan mutta jatkossa pidän tuota tunikaa eri tavalla.
Lisäksi ostin sen mustan pitkän pitsitopin, josta postasinkin aiemmin. Sitten ostin siniset (!!!) caprifarkut, joista otan kuvaa päivän asun yhteydessä myöhemmin. :)

Sellaiset ostokset. Voisin laittaa kuvia, joita otin Näsinneulasta.



Olimme yötä Sokos hotelli Flamingossa. Täytyy kyllä sanoa, että kun on kokenut hotelli Glown aamupalan, niin mikään ei tunnu sen jälkeen enää miltään. :( Flamingon aamupalassa oli kyllä muutenkin puutteita, ei ollut edes pekonia. Eikö se nyt kuulu jo ihan perusaamiaiseen hotellissa?

No mutta hauska reissu oli ja nyt ei ole niin mukavaa istua kotona kuumuudessa, kun tottui hotellihuoneen ilmastointiin... Mutta miestä ja kissuja oli ikävä. <3


7 kommenttia:

  1. Kävitkö Tampereella Koskikeskuksen Zizzissä?
    Meinaan kävin itse Jumbossa myöskin ja petyin kovasti kun ei ollut oikein mitään mielenkiintoista, ja värimaailma ei ainakaan omalla kohdallani iskenyt.
    Sitten kun oltiin muilla asioilla Tampereella päätin vielä piipahtaa Koskikeskuksessa. Siellä Zizzin myymälässä oli huomattavasti enemmän ale tuotteita, ja värimaailma oli jotenkin raikkaampi ja nuorekkaampi. Sieltä lähtikin sitten mukaan yhtä ja toista... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ei käyty, ainoastaan siellä Särkänniemessä. Minulle tuli mieleeni, että varmaan muissa Zizzeissä on parempia alennusmyyntejä. Tai sitten olin vain yksinkertaisesti liian myöhään liikkeellä, kun alethan alkoi heti juhannuksen jälkeen. :/

      Poista
  2. Ostoksiasi on aina mukava katsella! :) Ihania vaatteita joka kuvassa. Toi maksimekko näyttä tosi kivalta sen sinisen puseron kanssa. Valkoinen paita jossa on musta kaulus on todella nätti. Siinä on jotain ihanaa vintage fiilistä, mutta silti moderni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anne B. :)

      Kiitos, tykkään näistä uusista vaatteista tosi paljon. Olin positiivisesti yllättynyt, että näitä vaatteita oli jo Suomenkin myymälöissä, kun alunperinhän katselin niitä Tanskan nettikaupasta. :)

      Poista
  3. Tuo valkoinen paita mustalla kauluksella on ihan järjettömän hieno!
    Sen kanssa saa luotua klassisia ja tosi skarpin näköisiä kokonaisuuksia.
    Taidanpa inspiroitua siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva paita. Zizzin myyjän kanssa juteltiin, että jotenkin tulee mieleen Adelen tyyli, yksinkertaista mutta tyylikästä. :)

      Poista
    2. Adele indeed. Enpäs olisi itse heti osannut yhdistää, muttakun sanoin niin kyllä. Adelella on aivan ihana tyyli.
      Adele ja Paloma Faith, mun suuret suosikit

      Poista