tiistai 12. kesäkuuta 2012

Päivän asu

Miten ihana ilma tuolla ulkona ja minä olen joutunut kököttömään koko päivän sisällä. Töiden jälkeen hoidin asioita kaupungilla ja sitten olikin jo kiire taloyhtiön kokoukseen. Minusta tehtiin nyt taloyhtiön puheenjohtaja, taitaa olla kyseenalainen kunnia. Ei kai noita taloyhtiön hallituksen hommia oikein kukaan haluaisi mutta pakko ne vaan on hoitaa. Ihan mukavasti nämä päivät täyttyvät muutenkin, hommaa riittää kissuista ja blogistakin. Mutta aina viikonloppuisin ehtii sitten nollaamaan ja nukkumaan kunnolla. Ollaan nyt yritetty miehen kanssa vieroittaa kissuja tuosta meidän makuuhuoneesta. Kerroinkos tästä jo aiemmin? Ei olla päästetty kissuja sinne nyt muutamaan viikkoon ja poikakissan kohdalla tämä projekti vaatii hermoja. Taitaa olla niin läheisyyden kaipuinen kissu, kun yöllä herätään oven takaa kuuluuvaan miukumiseen ja oven rapsutukseen. Tähän hommaan ryhdyttiin, että tuo miehen allergia ei yltyisi. Täytyy vaan yrittää antaa olla antamatta periksi, murheellista sitä toisen hätää on kuunnella. Välillä luovutan ja menen juttelemaan kissulle ja pitämään hetkeksi seuraa. Yöunet siitä kärsii mutta toivoa on, että molemmat kissut tottuisivat uuten järjestelyyn.

No joo, jos menis siihen päivän asuun. Aamulla huitaisin päälleni uuden boleron, johon tykästyin kovasti heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen. :)

Bolero - Crispy, tunika - NewLook, farkut - Lane Bryant
 Pitkästä aikaa päähäni eksyi hiuspanta, olin ihan jo unohtanut niiden olemassa olon hiustarvikelaatikossani. Täytyisi kyllä yrittää laittaa noita hiuksia joskus erityisemminkin, erityisesti ystävän häihin pitäisi keksiä jotakin. Ehdotuksia? Hiukseni ovat aika raskaat ja nei eivät ihan helposti pysy ylhäällä tai kampauksessa, ainakaan kunnon arsenaalia pinnejä ja hiuslakkaa.

Ainiin, tänään tupsasti postilaatikkoon pieni paketti Yoursilta. Tilasin hameiden alle sellaiset lahkeelliset pöksyt ja lisäksi mustat caprit, ihan pieni tilaus. Lähinnää pöksyjen takia ne tilasin.




Nämä pöksyt kyseessä, 14€ Yoursilta.
Huomenna on sitten vuorossa vihdoinkin tapaaminen kuntosalini ohjaajan kanssa, saan varmuuden tekemäni treenin suhteen ja muutenkin katsotaan laitteita ja oikeita treenaustapoja. Tuo ohjaus kuuluu salin liittymisen hintaan ja pystyn käyttämään sen vasta nyt, vaikka olenkin käynyt salilla jo syyskuusta lähtien. :D

Nyt paijaaman kissuja ja sitten pesemään hiuksia. :)

11 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, olen lueskellut jo jonkin aikaa :) Tuohon kisu ongelmaan sanoisin että joka kerta kun hellyt ja menet silittelemään kun se siellä itkee, pidennät omaa tuskaasi. Kisu oppii että kun aikansa vonkuu täällä niin kyllä se äippä tulee seuraksi, eli ei auta yhtään :) Tsemiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Santtumari,

      Kiitos tosi paljon kommentistasi, näitä on niin mukava saada. Edistystä tapahtui viime yönä, kun tuo poikakissa tuli ainoastaan yhden kerran miukumaan ja raapimaan ovea, luovutti sitten aikansa sitä tehtyään. Eiköhän se tästä. :)

      Poista
  2. Mulla on myös painavat, melko paksut ja vielä liukkaatkin hiukset ja oon aina kans taistellu kaikenlaisten kampausten kanssa, kun en tunnu saavan tähän mitään niin että se kestäisi jopa kauemman kuin 5 minuuttia... Sun hiukset on ilmeisesti aikalailla tasapitkät? Joku kalanruotoletti sivulle tehtynä vois olla aika kiva, oon itse siitä tykännyt, mutta oma tukkani kun on kerrostettu, saattaa letistä tulla vähän turhan sörhöisen näköinen ellei siitä tee todella tiukkaa... Nyt viimein olen saanut tukkaani tehtyä sen kauan pähkäilemäni "sotkunutturan" (joka näyttää kivalta) yllättävän helposti näin: tee poninhäntä haluamallesi korkeudelle. Sen jälkeen kallista päätä eteenpäin ja levitä hiukset ponnarin ympärille viuhkamaisesti. Aseta vasen käsi (jos olet oikeakätinen) viritelmän päälle KEVYESTI ja ala kieputtaa tukkaa (sitä "viuhkaa" KEVYESTI hännän ympärille ja sen jälkeen napsauta toinen ponnarilenkki päälle ja tadaa, näin muodostat helposti muhkean, sotkuisemman nutturan. Todennäköisesti tarvitset muutaman pinnin että saat tukan haluaamasi malliin ja mahdolliset hännät piiloon, mutta olen itse onnistunut n. 3-4 pinnin avulla. Tämänkin päivän (ja jopa päiväunet) tämä viritelmä kesti ihan ilman lakkaakin (jota inhoan) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, sinun täytyy tehdä video tuosta hiusjutusta, en meinaa ymmärtänyt. Tarvitsen havainnollistamista! :D

      Poista
  3. Minä tykkään ihan yksinkertaisista kampauksista (oma tukka on kyllä lyhyempi ja ohuempi, mutta juhliin otankin lisäkkeet avuksi). Yleensä teen sivuun alas ponnarin, peitän pinnin ja hiuskiekuran avulla sen ponnarin ja laitan jonkun hiuskoristeen siihen. Nopeasti juhlavaa, mutta pirun helppo tehdä. Kasa hiuslakkaa toki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla lailla olenkin laittanut joskus hiuksiani. Itselläni ei ole ihan tasapitkät hiukset, niin se heittää vähäsen haastetta. Täytyy tästä mennä harjoittelemaan lisää. :)

      Poista
  4. Meikäkin on meidän taloyhtiön pj. Opiskelijatalossa tosin pääsee paljon helpommalla, kun päätökset koskee lähinnä sitä, että koska pidetään seuraavat ryyppybileet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tässä taloyhtiössä ei paljon ryyppybileistä puhuta. :D Ennemmin, että koska pidetään aina niin ihanat pihatalkoot...:(

      Poista
  5. Hei Satu! Kaunista turkoosia taas yläosassa ja nuo farkut ovat tosi ihanan näköiset! Minulla on kokemusta taloyhtiön hallituksen jäsenyydestä ja puheenjohtajuudesta noin 15 vuoden ajalta, kyllä siinä pärjää... Joskus harmitti kun yksi osakas haukkui minua toistuvasti sellaisesta mihin en mitenkään voinut vaikuttaa mutta opin ettei kannata ottaa liian raskaasti... Ainoan kerran olen toden teolla suuttunut kun eräs osakas vihjaili minun ottaneen taloyhtiön tililtä rahaa omaa ulkomaanmatkaani varten. Sekin asia selvitettiin sitten ja jälkeenpäin nauratti, niillä rahoilla mitä meidän yhtiöstä olisi voinut kavaltaa ei olisi matkustanut edes tarjouslipulla Tallinnaan... Kiitos Satu kivoista kuvista ja jutuista,olet niin positiivinen ihminen että blogisi pelastaa harmaankin päivän! Ai niin, löysin topin sen tunikani alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Eve!
      Onneksi en joudu käsittelemään rahaa tuossa pj:n hommassa, isännöitsijä hoitaa sen puolen täysin. Tuntuu, että jokaisessa taloyhtiössä täytyy aina olla se yksi ääliö. Tosin meillä ei ole mutta ollaankin niin pieni taloyhtiö.
      Mistä löysit topin? :)

      Poista
    2. Heippa Satu! Ei meidänkään taloyhtiössä mitään rahaliikennettä kulkenut minun kauttani niin kuin ei yleensäkään tapahdu, isännöitsijä / isännöintitoimisto ne asiat hoitaa... Sen takia se olikin niin älytöntä että joku kuvitteli minun voivan sellaista tehdä ja ettei sitä muka kukaan huomaisi, esim. tilintarkastajat. Ja se toppi löytyi - kehtaako sanoa- omasta vaatehuoneesta! Ostin vuosi sitten t-paidan joka on oikeastaan toppi,hihat ovat niin niukat. Se on kauniin värinen mutta en ole sitä juurikaan käyttänyt, materiaali on hieman läpikuultava... Järjestelin eilen vaatehuonetta ja se toppi putkahti sieltä t-paitapinosta, se käy värinsä ja ohuen materiaalinsa takia ihan täydellisesti sen tunikan alle,voisi melkein luulla samaan aikaan hankituiksi. Yleensä muistan kaikki vaatteeni, missä ja minkälaisia minulla on, mutta tuota toppia en tunikaa sovittaessani muistanut. Olen saanut blogistasi vinkkejä kerrospukeutumiseen, hankin toukokuussa lyhyen nahkajakun ja aikaisemmin arastelin lyhyempiä jakkuja kun olen pyöreälantioinen. Mutta kuvistasi olen huomannut ettei se todellakaan ole ongelma. Pari viikkoa sitten olimme 8 hengen tuttavaporukalla ulkona syömässä, laitoin valkoiset pellavahousut , pitkän topin ja sen nahkajakun ja asu oli tosi hyvä. Joten kiitos ideoista!

      Poista