perjantai 18. toukokuuta 2012

New York, Day 3&4

Jos nyt muistan oikein, lähdimme kolmantena päivänä Jersey Gardens outlet kauppakeskukseen. Silloin vuonna 2010 mentiin miehen kanssa New Yorkin ulkopuolelle Premium Outlet kylään, nyt sinne ei ollut yhtään hinkua. En löytänyt silloin viimeksi sieltä mitään plussakoon vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa löytyi kylläkin. Jersey Gardens oli ihan ok, sieltä löytyi parikin Guessin liikettä ja vaatteitakin löysin. Siellä on Forever21 liike, jossa on plussakokojen osasto. Oletteko muuten huomanneet, että aiemmin sitä osastoa kutsuttiin Faith21 ja nyt se on vaan plus sizes. Mielestäni se osasto on nyt kokenut inflaation, en oikein löytänyt sieltä mitään kivaa.

Jersey Gardensiin pääsee kätevästi bussilla Port Authority bussiasemalta New Yorkista. Lippu maksoi todella vähän, 12$ edestakaisin. Matka kesti alle tunnin, tosin tultiin ruuhka-aikaan takaisin ja silloin matka kesti melkein 2 tuntia! Niin ja samalla kyytillä pääsee Ikeaan, jos on mielenkiintoa. Me ei sinne menty ja en tiedä kuinka hyvin se käytännössä tapahtuu. Ikea ei ollut ihan sen kauppakeskuksen vieressä mutta lähellä kuitenkin.

Seuraavaksi kuvia Jersey Gardenista. :)

Bussin kyydissä.
Jersey Gardens
Jersey Gardens
Tuolta Hilfigerin liikkeestä mies ei löytänyt oikein mitään, edullista kyllä oli!
Tuolta löysin jotain. ;)
Guessia, Guessia! :)
"Siis apua, kumman mä otan"?
Fashion to Figure- liike, jossa oli kokoja alkaen 40 about kokoon 48. Kerrankin shoppailtiin äidin kanssa samassa liikkeesä, molemmille löytyi siis jotain.
Jersey Gardens
Kun tultiin takaisin tuolta, niin pinkaistiin Time Squarelle ja Hard Rock Cafeseen syömään.

Siivosin tänään ja menin siinä samalla tiputtamaan lasin, jonka mieheni osti tuolta kyseisestä paikasta. Otti kyllä niin päähän mutta en saa sitä enää tekemättömäksi. Mieskin siinä suuttui vähäsen ja vaatii nyt minua metsästämään samanlaisen hänelle. Nettikaupasta en ainakaan sellaista löytänyt, täytyy varmaan laittaa spostia asiakaspalveluun..

T'ässä kuvassa vielä ehjä lasi. Tuo drinkki maksoi 15$, tuo lasi kuului siihen hintaan ja sen sai hakea myymälän puolelta kuittia vastaan matkamuistoksi.
Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe
Minun annokseni oli muistaakseni Haystack chicken tai jotain sellaista. Oli hyvä salaatti!
Isäni annoksessa oli kunnon pihvi.
Time Square, bongaa kuvasta Hello Kitty!






Bussi Washingtoniin lähti ihan läheltä Penn Stationia, eli ihan meidän edellisen New Yorker hotellin kulmalta. :)
Olimme silloin keskiviikko-iltana bussikierroksella, jossa päästiin myös Brooklynin puolelle. Ne kuvat eivät oikein onnistuneet, koska kamerani suljin on liian hidas ottakseen kunnon kuvia vauhdissa. Tässä kuitenkin pari kuvaa, lisäksi muuten satoi, joten sekään ei yhtään helpottanut kuvien ottamista!



Empire State Building iltavalaistuksessa.
Näin märkää meininkiä oli iltaisella ajelulla. :)
Brooklynin puolella, jei.
Manhattan joen toisella puolella.
Sitten hypätäänkin seuraavassa postauksessa Washington DC:n puolelle. :)

12 kommenttia:

  1. kiitos, kivoja kuvia ja hienosti tietoo niille onnellisille jotka menee Nykiin..

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia :p nuo guessinlaukut on niin ihania että! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä iski kyllä valinnan vaikeus, kumpaakaan kuvissa esiintyvää laukkua en ostanut. Jotain muuta kyllä. :)

      Poista
  3. Voi kun pääsis Jersey Gardensiin. Siellä oli yks niin kiva pikkuliike, mistä löysin mun lempparimaksimekkoni. Forever 21:stä siellä ei kyllä tainnu olla ku käytiin, joten ehkis se randomkauppakin on jo kadonnut...

    Mut turha haaveilla jenkeistä, Aasia kutsuu. (Mut oon silti vähintään kerran viikossa vaihtamassa mun 3kk aasianreissua 3 viikkoon kaliforniassa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistatko sitä pikkuliikettä, kävin meinaa aika järjestelmällisesti kaikki kaupat sieltä läpi. :)

      Poista
    2. Kun tota karttaa katteli niin se oli varmaan Cohoes Clothes, tosin näyttää kuvassa tosi isolta putiikilta. Ehkä se oli sitten isompi, mutta vaan pari rekkiä plussakokosia vaatteita. Tai sitten se oli siellä missä on nyt forever 21:nen. Muistaakseni Daffys oli siellä sivulla ja sittenhän se olis toi Cohoes Clothes... (tai sen paikalla ollut liike)

      Täytyy varmaan itekin vähän googletella nyt. Merkit, joita sieltä ostin oli Madrag ja Remedy. Miksenhän aiemmin oo yrittänyt metsästää liikettä, voisin ottaa lisää vaatteita sieltä :D

      Poista
  4. Ihana lukea näitä NY postauksia...sinne vielä joskus menen, mieskin lupautuu lähtemään mukaan 5v päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja,

      Sehän on sitten ihan hyvin, jos 5 vuoden päästä on lupautunut mukaan lähtemään. :))

      Poista
  5. Mistä nuva sun ihanat pokat on hankittu ?? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Saapas,

      Olen hankkinut nämä silmälasit paikkakunnalta, jossa olen syntynyt. Pieni yksityinen liike kyseessä, heillä on mielenkiintoinen valikoima. Varmaankin juurikin sen takia, kun eivät kuulu mihinkään ketjuun. :) Nimeä en viitsi paljastaa, kun en ole entistä kotipaikkakuntaani täällä aiemminkaan paljastanut. :)

      Poista
  6. Hei löysin blogisi vähän aikaa sitten new york postauksiesi kautta, ja jäin koukkuun! Sattumoisin kun kirjoitit vielä +size muodistakin niin alkoi kiinnostamaan :)! Mutta asiaan: eli oisitko millään viittinyt vastata jos satut muistamaan että oliko teidän New york iltainen bussi ajelu tämä tour http://www.citysightsny.com/tourpage.php?item=NT ja noustiinko siinä yö-tourilla bussista pois jossain vaiheessa? :) -Clementine

    VastaaPoista