tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vinkki

Jos innostuitte ostamastani Zizzin takista, niin sitä saa nykyään myös Ellokselta 3 eri värissä.

Sininen

Vihreän harmaa

Musta
KLIK KLIK

10 kommenttia:

  1. itse en kuuna päivänä maksaisi takista 129,90 ruman värisiä nuo takit kaiken lisäksi =( ei omaa makua imartele missään muodossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hyvä, että ei kukaan pakota sinua ostamaan tuollaista takkia. ;)

      Poista
  2. Moikka sinulle!

    Eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi ja ihan oikeasti melkein vuodatin kyyneleitä, sillä mielestäni näytät mielettömän ihanalta, kauniilta, elegantilta ja TYYLIKKÄÄLTÄ! :) Mielestäni esimerkiksi jyräät More To Loven tytöt pukeutumisellasi 100-0, vaikka en heitä siis mitenkään halua parjata.

    Painiskelen itse paljon itsetunto-ongelmien kanssa. Rakastan muotia ja pukeutumista yli kaiken, mutta mielestäni näytän aina rumalta vain sen vuoksi, että olen isokokoinen. Mutta kun katsoin sinun kuviasi ja vaikka olen sinua pikkuisen pienempi, niin hetkeäkään en sinusta miettinyt, että olisit liian lihava tai milläänlailla ruma. Se antaa itsellenikin lisää rohkeutta pukeutumiseen ja itseluottamusta. Kiitos siis siitä sinulle tuhannesti! <3 Sait juuri yhden innokkaan lukijan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,

      Voi, pelastit kyllä aamuni tuolla sinun ihanalla kommentillasi. <3
      Mielestäni kaikki lähtee itsetunnosta ja se näkyy myös ulospäin, jos olet sinut itsesi kanssa. Panostaminen pukeutumiseen ainakin itselleni antaa lisää voiman ripausta itsetuntoon, että pystyy esimerkiksi esiintymään uskottavasti, vaikka tietää olevansa suurempi kuin muut. Olen myös aina ollut kiinnostunut pukeutumisesta ja muodista, ei anneta kokojemme estää kiinnostusta muotiin!! :) Voit muuten antaa postausaiheita, kun olet uusi lukija. Jos on jokin asia pukeutumisessa, joka sinua erityisesti mietityttää? Tervetuloa joukkoon!

      Poista
    2. Mukava kuulla, että kommenttini piristi! :)

      Hmm. Itselläni on ainakin tällä hetkellä hirveän vaikea löytää pyöreille kasvoille sopivia aurinkolaseja! Minulla on saman mallinen ja värinen tukka kuin sinulla, niin mietin, että sellaiset aurinkolasit jotka sopivat sinulle, voisi sopia minullekkin. Siinä pieni postaustoive, mikäli sen pystyt/haluat toteuttaa! :)

      Lisäksi olisi mielenkiintoista saada tietää, mistä voisi ostaa (mieluiten netistä) kauniita, istuvia alushousuja. Rintaliivien kanssa ei niin ongelmaa, mutta kauniit alushousut, esim. pitsiset hipsterit tuntuvat olevan aika harvassa tämän kokoisille. Joko ne menevät persvakoon tai rullautuvat alas.. :D Eli jos tiedät jotain ihania alusvaate-aarteita, niin niistäkin kuulisin mieluusti!

      Kiitos paljon blogistasi! <3

      Poista
    3. Kiitos vinkistä, aurinkolaseista en ole aiemmin tehnyt postauksia. Itselläni on silmälasit, jotka vaikeuttaa tämä aurinkolasi hommaa, onko sinulla lasit?

      Yhden alusvaatepostausen olen tehnyt, oletko sen nähnyt? Tosin siinä käsiteltiin enemmänkin rintaliivejä. :)

      Poista
    4. Niin no ajattelinkin, että tuo aurinkolasi-asia voi olla vähän hankala toteuttaa, kun sinulla on silmälasit. :) Itselläni ei ole. Mutta ehkä sellainen postaus, että millaisia aurinkolaseja suosisit tai mistä tykkäisit, mikäli voisit niitä käyttää! Mutta voi ehkä mennä vähän vaikeaksi. ;)

      Juu, luin sen rintaliivipostauksen jo, sillä itseasiassa kahlasin melkein koko blogisi läpi tuossa eilen.. Eli kevyesti koukussa siis! ;D

      Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

      Poista
    5. Kyllä varmasti asiaa keksin aurinkolaseista, että kyllä sellaisen postauksen toteutan mielelläni. :) Olet ollut erittäin reipas, jos olet melkein koko blogin kahlannut läpi, 10 pistettä ja papukaijamerkki! :D

      Ihanaa viikonloppua myös sinulle.

      Poista
  3. Miksi te hyvät ihmiset tilaatte,kun noita ihania takkeja saa Zizzeistä. menkää hakemaan suoraa kaupasta,tuloo varmasti oikea koko ja malli..

    VastaaPoista