tiistai 8. kesäkuuta 2010

Leipuri pieni mä oon

Taas on kakku tuossa työn alla. Tällä kertaa leivotaan äidin syntymäpäivän kunniaksi. :)
Ostin Tiimarista uusia tarvikkeita, katsotaan millainen kakku tulee tällä kertaa. Laitan kuvia tännekin sitten, tosin vasta huomenissa, ettei yllätys mene pilalle. Äitinikin meinaa lukee tätä blogia. :)

Sain viime viikolla mielenkiintoista postia erään vaateliikkeen suunnalta, alkuinnostus muuttui sitten pettymykseksi. Posti oli lähetetty usemmallekin plus koon bloggaajalle ja minulle siis myös. Olin yhtedessä postin lähettäjään ja keskustelimme lehtijutun tekemisestä. Sovimme, että hän on minuun yhteydessä tarkempia yksityiskohtia tietäessään jutun tekemisestä. Sovittua puhelinsoittoa en enää koskaan saanut, vaikka käsitykseni mukaan innostuneisuus oli molemminpuolista. Ymmärrän unohtamiset tms. mutta silti asiasta jäi huono mieli. Kohteliasta olisi ollut ilmoittaa, että miten asian kanssa on käynyt. Asiakaspalvelua sekin olisi ollut.

Iloisella mielellä täällä silti ollaan, ensi viikolla on kauan odotettu lähtö New Yorkiin!!!! Otamme mukaan miniläppärin, että bloggaaminen sieltäkin on mahdollista. Jos maltan irrottautua kaikista nähtävyyksistä, ilmapiiristä ja shoppailusta. Matkakuumetta ei ole yhtään helpottanut Mungolife - blogin lukeminen, Annahan lähti juuri Aasiaan suunnalle pitkälle reissulle. :)

Kävin eilen aiemminkin mainostamassani uudessa hius- ja kylpylähoitolassa eli täällä . Kokemus tälläkin kertaa oli erittäin positiivinen. Hiuksiini laitettiin sama tumma väri ja latvoja siistittiin. Lisäksi otin kulmiini muotoilun ja värjäyksen. Muutos hiuksissa ei ole huomattava, joten en varmaan kuvia viitsi ottaa. :) Kulmatkaan eivät paljon muuttuneet, mutta aamurutiineja helpottaa huomattavasti! Aivan uutta parturikäynnin yhteydessä oli hierovat tuolit pesupaikalla, ah! :)
Tiedustelin parturiltani ripsien istutuksista. Saattaa olla, että sellaiset tullaan näkemään silmissäni piakkoin. Omat ripseni ovat niin mitättömän pituiset ja muutenkin huomaamattomat. Olen kokeillut pian jo kaikki ripsarit, markerin halppiksista erikoisliikkeiden kalliisiin ripsareihin, mutta muutos ei ole ollut todellakaan huomattava. Ripsientaivutin on jokapäiväisessä käytössä myös, se auttaa edes vähäsen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti