tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ruoasta ja vähän muustakin

Yksi lukija tuossa kyselikin, että olisiko mahdollista saada sivupalkkiin sellaista linkkiä tuonne kirppiksen puolelle. Olen alkanut sellaista jo aiemmin tekemään, eli vastaus lukijaan kysymykseen on että on tulossa. :)

Eilen en kyllä oikein tiennyt itkeäkö vain nauraa. Tuo mieheni on käynyt vuoden alusta (!) salilla, eilen hän tuossa sitten pullisteli lihaksiaan. Miten ihminen voi saada tuossa ajassa noin näkyviä lihaksia? Lähinnä hänellä on hauis kasvanut, vatsa ja takapuoli huomattavasti pienentyneet. Kyse ei ole myöskään siitä, että hän olisi syönyt terveellisesti. Hänelle menee viikon aikana ainakin kaksi Hesen ateriaa ja muita eineksiä. :D Tässä taas sitten minä olen käynyt viimeiset kaksi vuotta (!!) 2-4 krt/vko salilla ja tanssitunneilla ja vahtinut syömisiä. Mutta puntari vain pysyy samassa lukemassa..
Se, joka väittää ettei sillä aineenvaihdunnalla ja geeneillä ole mitään merkitystä painoon, niin saa kyllä tulla ihan katsomaan meille miten asiat on. :D Tajuan kyllä, että mies ja nainen on erilaisia fysiikaltaan mutta kuitenkin..on näitä esimerkkejä muuallakin.

Tänään söin taas vaihteeksi kanaa. Miten te muuten maustatte kananne? :) Minä olen ehkä vähän kyllästynyt tuohon omaan mausteseokseeni, johon laitan broilermaustetta, kanelia ja cayannepippuria.


Tässä päivälliseni tältä päivältä, eli päivän "pääruoka". Yleensä perunan tilalla on täysjyväpastaa. Kermakastike on ihan täysin ruokakermaa. Tuossa kyllä äidin kanssa puhuttiin, että hän oli lukenut jostakin aidon  kerman olevan parempi ruoanlaittoon, ruokakermassa on kaikkea ylimääräistä ilmeisesti..lisäaineita?

Mies sai tuossa päähänsä, että hän tahtoisi lettuja. Noh, teen niitä vain muutaman kerran vuodessa..eli mies sai haluamansa. :)


Yleensä iltapalani on hieman erilainen mutta tässä siis oma annokseni. Miehen omaan tulee lisäksi vielä sitä suklaalevitettä. :)  Tuo punainen ei sitten ole ketsuppia, vaikka siltä näyttääkin! Minusta parasta "hillo" tulee ihan jäisistä mansikoista survaamalla ne tasaiseksi. Ei tule ainakaan mitään lisäaineita ja sokeria, kuten normaalista hillosta tulisi. Kermaa ei voikaan sitten mitenkään puolustella, se on ihan 100% kermaa. ;)

Olen kyllä nerokas, kun eka paasaan että syön niin terveellisesti ja sitten lyön tälläisestä annoksesta kuvan. Mutta oikeasti..tämä on harvinainen iltapala. :D

Nyt sitten vain täyttelemään Keventäjiin päivän syömisiä, aika puuduttavaa hommaa kyllä!

9 kommenttia:

 1. Heips :) Tiiän että se on puuduttavaa kun mitään ei tapahdu, mulla on sama homma. Ja vielä kun sitten alkaa etsimään syitä vääristä asioista ja syyllistään itseään -> stressi -> mitään ei tapahdu, niin ei voi sanoa ku että hyvä minä :D

  Enivei, ois tosi kiva kuulla enemmänkin näitä painojuttuja, jos haluat blogin puolella kertoa niistä.

  Kivaa keskiviikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku kommentistasi. :) Mietin kanssa stressin osuutta tuohon painon pudottamiseen, saattaa siinäkin olla osansa. Vaikka ei tietoisesti stressaisikaan..

   Poista
 2. Mä kanssa "parhaimmillaan" ravasin salilla neljästi viikossa, söin n. 1700 kaloria/päivä, mahdollisimman tasaisesti + ulkoilutin koiraa vielä siihen päälle ja paino ei edes alussa liikahtanutkaan. -_-;

  VastaaPoista
 3. Onko letun päällä ketsuppia? näyttää ihan siltä. :D

  VastaaPoista
 4. Bessien linkit ovat täynnä asiaa. Pistän tähän vielä linkin aiheeseen liittyvään blogiin, joka on ollut ainakin itselleni erittäin opettavainen, hyödyllinen ja samaan aikaan viihdyttävä: http://elinainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia linkeistä, luin jo osan. Teen tästä vielä oman postauksensa. :)

   Poista
 5. Meillä on aivan sama, mies voi syödä mitä vaan (ja enemmänkin) ja minuun tarttuu kaikki heti. ÄRSYTTÄVÄÄ! :D

  VastaaPoista