tiistai 10. toukokuuta 2016

Zizzin uusi mekko

Heippa hei!

Oltiin koko weekend tuolla Kuopion lähettyvillä ja otettiin siellä kuvia uudesta Zizzin mekostani. Tuo mekko on niin ihana! Mahtava päällä ja pitää hyvin ryhtinsä, materiaali on paksua kangasta. Kuuma ei tullut silti yhtään, vaikka komea aurinkoinen sää olikin lauantaina, kun tuo mekko oli päälläni. :)

Tässä siis kuvia mekostani, jonka ostin Seinäjoen Zizziltä.



Minä ja rakas poitsu
Kävimme ensimmäistä kertaa Matkus Kauppakeskuksessa perjantaina. Oli aika perinteinen kauppakeskus muuten mutta tietty harvemmassa sitä Ikea on samassa talossa. Siellä ei ehditty käymään, mikä harmitti. Meidän piti ehtiä hotelliimme KunnonPaikkaan ajoissa, että ehdimme viedä pojan polskuttelemaan kylpylän puolelle ennen nukkumaanmenoa, joka on pojalla yleensä klo 19 jälkeen jo.

Ostin itselleni Matkuksesta ainoastaan DinSkolta nuo jalassa olevat kenkäni. Tuollaiset halppikset, jotka ei ei tue jalkaa kunnolla. Oli pakko ostaa jotkut, kun mekon kanssa en viitsinyt laittaa Adidaksen popojani ja muut kenkäni on vielä vintillä talven jäljiltä. :D

Pojalle ostin Name Itin liikkeestä pari t-paitaa ja shortsit. Lisäksi jostakin toisesta kaupasta ostin lyhythihaisen bodyn.
Matkuksessa on kiva mehubaari, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista mutta sieltä on aina ihana ostaa tuoreista hedelmistä tehtyjä smoothieta ja mehuja. Vaasaankin pitäisi ehdottomasti saada samanlainen mehubaari!



10 kommenttia:

  1. ihana mekko sopii sulle hyvin:) oisko jungle juice bar se mehupaikka. ainaakin ouluun ku tuli kauppakeskus valkea niin tuli tuommoinen mehupaikka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, just se mehubaari! Kävisin siellä joka päivä. Pitäiskö perustaa itse. :D

      Poista
  2. Älä ota itseesi tästä, mutta blogi on kyllä nykyään todella tylsä. Bloggaat todella harvoin, ehkä kerran kuussa tai parissa, mutta nekin "ostin uuden paidan /housut /hameen/kengät itselleni ja pojalle bodyn /paidan/housut /kengät." Ymmärrän kyllä, koska mullakin on pari lasta, ettei ehdi ja jaksa, mutta miksi blogata mitään jos sisältöä ei ole?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen postaillut keskimäärin kerran viikossa, viimeksi tuli pitempi väli. Asupostauksiahan aiemminkin tein, en nyt sanoisi että kauheasti postaukset olisi muuttuneet. :)

      Poista
    2. Olen edellisen anon kanssa vähän samoilla linjoilla ja olenkin tässä kovin odottanut, että sinulta tulisi niitä perheeseen ja lapsiin liittyviä postauksia, sillä olen itsekin perheellinen. Mut ehkä ne postaukset on menny multa vaan ohi.

      On totta, että olet aiemminkin tehnyt paljon asupostauksia, mutta jotain muutakin sisältöä alkaa pikkuhiljaa kaipaamaan.

      Tykkään blogistasi ja vaikuta oikeen kivalta ihmiseltä! :)

      Poista
    3. Aiemmin pystyi/jaksoi enemmän keskittyä blogiin mutta nyt se on jäänyt pienemmälle huomiolle. Lopettaa en kuitenkaan halua. Kiitos kommentistasi. :)

      Poista
  3. Onpa kiva mekko sinun päälläsi! Tilasin tämän itsekin taannoin, mutta minulle ei istunut ollenkaan. Harmitti, koska on se vaan nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun näin tämän Zizzin liilkeessä niin nappasin heti sovituksern ja toivoin sen sopivan! Onneksi oli hyvä, koska tuo on niin minun tyyliä. :)

      Poista
  4. Minä kyllä tykkään asu postauksista. Kattelisin niitä mielelläni, vaikka joka päivä :) Varsinkin nyt kesäksi toivoisin PALJON asukuvia, koska on jotenkin oma kesäpukeutuminen taas ihan hukassa näin pluskokoisena. Kiva olisi saada inspiraatiota kuvista ja erilaisista asuista. Että laitas nyt ahkeraan kuvaten :) Aina ei tartte olla hienoa ja viimesen päälle, vaan ne ihan arkivaatteetkin olisi kiva nähdä mitä puet leikkipuistoon, kauppaan tai vaikka pihahommiin :)

    VastaaPoista
  5. Tänään on ollut niin kuuma, että heti kun pääsin töistä kotiin, niin vaihdoin hellemekkoon. En kyllä käynytkään sitten enää missään, se on semmoinen kotona pidettävä mekko vain. Mutta on kyllä tämä kesällä pukeutuminen minullekin joskus haastavaa. :)

    VastaaPoista