sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Dress Like Marie

- BLOGIYHTEISTYÖ-


Nyt on on vuorossa tämä lupaamani yhteistyö postaus.

Kuinka moni on kuullut yrityksestä Dress like Marie? :)
Minä en ollut kuullut aiemmin ja olikin hyvä, että he ottivat yhteyttä. Pääsin sovitteelemaan ihania vaatteita ja tapasin myös itse yrittäjän, eli Marien. Hänestä huomasi, että osaa valita asiakkaille oikeanlaisia vaatteita, ottaen huomioon vartalon mallin. Se oli oikein kiva juttu, että minulle kannettiin sovitushuoneeseen vaatteita ja sain huomata, että ne oli oikeanlaisia itselleni. Toki itsekin kiertelin paikan läpi mutta maku meni niin yksiin, että minua odotti jo siellä sovitushuoneessa ne mieluisat vaatteet. :)

Tässä hieman infoa, että mistä yritys on saanut alkunsa ja missä mennään nyt. Kopioin tekstin suoraan heidän nettisivuilta. Niin mukavaa, että meidät isokokoisemmatkin on huomioitu heidän valikoimissa!

Dress Like Marie on perheyritys Oravaisissa, joka on pieni kylä Pohjanmaalla. Siellä on meidän alkuperäinen liikkeemme, jota pyörittää Marie Backman-Thors tyttärineen. Valikomaamme kuuluu pääasiassa naistenvaatteita, mutta myös erilaisia asusteita naisille koossa S-3XL, joskus jopa kokoon 4XL-5XL. Olemme huomanneet, että S-L kokoja on jo runsaasti tarjolla, mutta isojen naisten XL-4XL kokoja löytyy harvemmin, vaikka nehän ovat todella tavallisia kokoja. Pääasiassa myymme hyvinistuvia naistenvaatteita muodokkaille yli 30-vuotialle naisille, myös isokokoisille.
Yritys sai alkunsa sattumalta jo 6 vuotta sitten, kun Marien ystävät ja tuttavata oikeasti yrittivät ostaa hänen päällään olevat vaatteet, jotka hän oli ostanut ulkomaanmatkoillaan itselleen. Siitähän nimi Dress Like Marie (pukeudu niin kuin Marie) tuleekin. Marie itse vastaa ostoista ja käy ostosreissuilla Espanjassa tiheään tahtiin poimimassa yksilöllisesti kaikki tuotteemme. Ei olekaan aivan helppoa löytää sopivia isoja XL-kokoja! Nykyisen muotonsa Dress Like Marie sai vuonna 2011.

Yritys toimii sillä perusteella, että kaikki luonnollisen näköiset naiset saisivat tuntea itsensä upeiksi vartalonmuodosta, koosta ja iästä riippumatta. Tärkeintä on se, että vaatteemme eivät vain näytä hyviltä vaan myös tuntuvat mukavilta ja korostavat vartalon hyviä puolia, vaikka onkin kyse XL-vaatteista. Jo vuodesta 2013 ovat asiakkaamme voineet ostaa naistenvaatteitamme netistä, silloin avasimme verkkokaupan dresslikemarie.com. Verkkokaupan varasto sijaitsee Maarianhaminassa, Ahvenanmaalla. Meillä on jo useita jälleenmyyjiä ympäri Suomea ja verkkokauppamme kasvaa kovaa vauhtia.

Luettuani yllä olevan tekstin heidän nettisivuiltaan innostuin välittömästi ja päätin, että Oravaisiin haluan mennä ihan paikan päälle.

Minut stailattiin siellä ja otettiin kivoja kuvia asuista, mielestäni kuvat on tosi kivoja. Päivä oli aurinkoinen. :)
Heillä on myös koruja paljon Oravaisten liikkeessä, oli kiva valita sieltä omaa silmää miellyttäviä koruja. Itse tykkään tuollaista näyttävistä ja isoista koruista, niitä siellä olikin mukavasti. :)

Valkoinen tunika 




Neulottu tunika


Kerroksellinen tunika

Pallomainen tunika


Lyhyt tunika
 Bunnymoden lukijat saa -10% tilauksesta, etu on voimassa 1.5.2016 asti!
 Käytä koodia bunnymode416.
Alennus koskee kaikkia tuotteita, (myös ale-tuotteita, mutta ei huhtikuun-kampanja tarjousta).

Lisäksi heillä on nettisivuilla hauska kampanja, jossa saa "Magic" leggingsit (S-4XL) kaupan päälle kun tilaa Tijar-tunikan. Huhtikuun kampanja.


 Osaatteko arvata, että minkä asun valitsin itselleni? :) Nuo magic legginsit onkin minulla, otan niistä kuvia, kun tulee ulos vähän parempi ilma. Tänään on satanut koko päivän.

10 kommenttia:

  1. ompa kauniita vaatteita:)pitääpä mennä heti sivuile katsomaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä, minä ainakin olin positiivisesti yllättynyt! :)

      Poista
  2. voi vau että sä olet upee =) täytyypä käydä tsekkaan toi kauppa.....

    VastaaPoista
  3. Noi on ihania vaatteita. Oisitko tuon pinkin pitsikerrostunika kotiuttanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kauniita vaatteita ja ei ole kalliita, joten voi ostaa vaikka useampia. :D

      Poista
  4. Heippa Satu. Kivoja vaatteita, näyttää paremmalta sun päällä kuin noilla sivuilla olevien päällä :) Olisitkohan ottanut tuon alimman tyhyen tunikan... ps. Mikä koko sulla on tuosta pitkästä topista, on tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne pitkästä aikaa! :) Tuosta topista oli muistaakseni vain yksi koko mutta tosiaan on venyvää. :)

      Poista
  5. Ihania vaatteita - kerroksellista pitsitunikaa (pinkki) veikkaisin minäkin.

    VastaaPoista