sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Yoursin liike Myllyrannassa

Pääsin kuin pääsinkin eilen lähtemään Yoursin liikkeen avajaisiin Mäntässä Myllyrannassa. En ollut koskaan aiemmin kuullut kyseisestä paikasta, joten olihan sinne pakko lähteä kun mahdollisuus oli.
Navi löysi helposti perille ja sitten äkkiä tutkimaan paikkoja! :)
Minulla oli muuten kamera ihan laukussa mutta akku olikin yllättäen loppu, joten napsin kaikki kuvat Galaxyllani. 



Tuossa Muotimyllyn päässä oli myynnissä pääasiassa Italiasta ja Ranskasta tuotuja normaalikokoisia vaatteita. Ne olivat kyllä kauniita, äitinikin teki ihanan löydön tuolta tulevaa talvea varten.


Yoursin myymälään pääsi saman rakennuksen toiselta sivulta.





Käytiin ensiksi tuossa ruskeassa rakennuksessa, jossa oli myynnissä paljon kaikenlaista sisustustavaraa. Oli mattoja, tyynyjä, verhoja, kynttilöitä ja kaikkea mahdollista. Oli kiva pyöriä tuolla, aikaa olisi vain saanut olla enemmän.


Kesällä varmasti kaunis paikka ja miksei näin syksylläkin. Tuossa oli vesistö ihan vieressä.

Sisustusjuttujen jälkeen mentiin Yoursin myymälään. Se olikin tosissaan erilainen paikka, kuin Yoursin myymälät normaalisti. :) Miljöö pikkuisen erilainen mutta mikäs siinä, ei ainakaan minua haitannut. :)





Yoursilla oli myynnissä kenkiä, alusvaatteita, takkeja, juhlavaatteita ja perusvaatteita. Heillä oli jäänyt matkan varrelle iso osa kenkiä ja ilmeisesti vaatteitakin, eivät siis kerinneet avajaisiin. Ensi viikolla siellä voikin olla tarjontaa enemmän kuin nyt. Minä ainakin löysin kaikkea kivaa tuolta, onneksi noita alusvaatteitakin on nyt saatavilla tuolla, tilaamalla on niin vaikea löytää sopivia.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nimenomaan aitoa. Viihdyttiin tuolla hyvin pari tuntia, yläkerrassa oli meinaa paljon ihania kenkiä ja laukkuja. Tuo oli oikein tavarataivas, hinnat oli kukkarolle ystävällisiä myös. :)
Yoursin puolen hinnat oli mielestäni samoja, kuin nettikaupasta tilattaessa. Oli niin outo tunne sovittaa Yoursin vaatteita Suomessa! JuttelinkinYoursin perustajan kanssa, paljon on kuulemma keskustelua ja ihmetystä ollut ympäri maailman, että miksi juuri Suomeen tuli ensimmäinen Franchising -myymälä. :D Joku australiainen oli kommentoinut, että hänellä on Suomessa sukulaisia ja he ovat kaikki laihoja, että ei täällä olisi tarvetta edes Yoursille. As If, kyllä tarvetta on!! :)

Minulla on tuossa kuvassa päällä NewLookin tilauksesta tullut mekko, paketti tuli perjantaina..joten en ole esittelyjä vielä ehtinyt tehdä. Mutta ei siellä paketissa ollutkaan muuta kuin lisäksi yksi raskauspaita, saappaat ja rintaliivit. Tuohon mekkoon kuului lisäksi sellainen musta koru mutta otin sen pois, jotenkin liikaa tuon vyön kanssa. Kuvassa myös uusi tukkani, kävin torstaina parturissa. Tykkään tosi paljon tästä kevyemmästä päästä, pituutta lähti takaa 5cm ja edestä 3cm, nyt on myös tasaisen musta sävy koko päässä, ei enää latvassa punaista. :)

Esittelen tässä vielä Yoursin ostoksiania. :)





Tuo mustapohjainen tunika/mekko on löytö. Olen meinaa monta kertaa katsellut sitä Yoursin sivuilla ja miettinyt tilaamista, lopulta siinä oli koot loppu. Mutta tuolta Yoursin liikkeestä sitten löysin sen!! Tuo on niin kaunis päällä ja hieman tuollainen erikoinen leikkauksiltaan, tykkään.

Tuo musta neuleliivi on hauska, noitakin jäi vain yksi enää sinne. Tavara on liikkunut siis hyvin, ehkä siellä täydennetään ensi viikolla uudella tavaralla.

Ostin aika perusvaatteita tuolta, juhlavaatteita en tarvitse. Tässä alkaa pian sellaiset ajat, että saan olla kotona paljon pikkuisen kanssa, joten ne juhlavaatteit sai jäädä muiden ostettavaksi. :)

Yläkerrassa oli tosiaan myynnissä kenkiä, sieltäkin löysin jotakin. :)


Nämä kengät on kokoa 40 (!!!) mutta tuolla oli  kyllä kengät mielestäni normaalia pienempiä, äitinikin oli samaa mieltä. Vein viimeiset tuollaiset kiilakorkoiset kengät mutta jäi sinne kaikkea muuta ihanaa. ;)

Onko muut jo käyneet tuolla liikkeessä? Ihanaa tietää, että Suomenna on nyt paikka minne voi mennä ostoksille..ilman että tarvitsee tilata sovittamatta vaatteita.

Matkaa tuonne Mänttään Tuurista tuli jotain 120km. Mutta tulin tietysti täältä Vaasasta, joten siihen tulee päälle vielä noin 150km. Kyllähän tuo paikka lähempänä saisi olla mutta eihän tuolla varmaan niin usein tule käytyä. Seuraavan kerran voisi käydä vaikka mammaloman aikana, joka alkaa marraskuussa. :)



perjantai 26. syyskuuta 2014

Huikea uutinen!!

Juuri sain tietää, että YOURS avaa Suomeen ensimmäinen franchising-myymälän. Avajaiset jo huomenna Mäntän Myllyrannassa. On kyllä niin uusi tämä asia, että onko muutkaan kuulleet? Ainakaan blogeissa ei ole ollut juttua.
On todella yllättävä veto ja sijaintikin on aika mielenkiintoinen, ensimmäinen kerta kun kuulen sellaisesta ostospaikasta kuin Myllyranta.

Nyt sitten vain suunnittelemaan ostosreissua, tuonne on ehdottomasti päästävä!

Tuolla Myllyrannan sivuilla ei ollut asiasta vielä mitään, vaikka avajaiset huomenna. Mielenkiintoista. :D
Facebookissa heillä on jo omat sivut, löytyy nimellä Sinun - Yours.


tiistai 23. syyskuuta 2014

Seka(va) postaus

Heippa kaikki!

Olen taas muutaman päivän ollut hiljaa mutta tekemistä vain on paljon. Lisäksi väsymys vaan lisääntyy raskausviikkojen myötä. Mies nauraa minulle, kun minulla menee nukahtamiseen noin 7 sekuntia siitä kun pää on osunut tyynyyn. Hb pitäisi olla kunnossa, lisärautaa en ainakaan en ole vielä tarvinnut. Huomenna on neuvola, saas nähdä millaisia arvoja nyt tulee. :)

Lupasin kertoa uusista kosmetiikkahankinnoistani, kynsilakkoja on taas tullut osteltua ja aika paljon olenkin laittanut kuvia tuonne Instagramin puolelle.


Ostin tuollaisen tyvikohotukseen tarkoitetun vaahdon, se on ollut kyllä ihan hyvää näin parin viikon testin perusteella. Tigin hiuslakkaa olen käyttänyt jo vuosia ja en vaihda tuota, ihan paras hiuslakka. Tigiltä myöskin tuo hiusten suoristamiseen tarkoitettu suojaneste, aivan paras. Monia olen kokeillut ja aina palanut tähän samaan tuotteeseen. Suomessa tuo putilo maksaa noin 25-32€. Tilaan sen Allbeautystä noin 15€ hintaan, tilaan samalla muutakin. Esimerkiksi nuo Nailsinckin pikkulakat on samasta paikasta, nekin on hyviä lakkoja. Purkit on vaan tosia pieniä, melkein tuo ruskea jo loppu. :D
Isadoran uusimman, tuon liilan värisen lakan ostin itseasiassa ihan eilen, Anttilassa oli kaikki Isadoran lakat -20%. :)


The Body Shopille on tullut myöskin aika laaja valikoima kynsilakkoja, ostin sävyn Deeply In Love (joka siis kuvassa) ja en ollut kyllä kauhean vakuuttunut lakan kestosta. Kesti vain 1-2 pv lohkeilematta kynsissä, nätti syksyinen sävy kuitenkin!

Weekendiltä on muuten yksi asukuvakin, silloin ei ollut vielä niin kylmä mitä nyt. Vaasassa ei ole satanut lunta mutta jotakin rännän tapaista kyllä. Hurjan kylmä tuulikin, kiva olla sisätiloissa lämpimässä. :)


Päällä bolero - Usasta / toppi- H&M+ / housut - Seppälä GG, kengät - Adidas

Masu vain kasvaa kasvamistaan, onneksi löysin Seppälästä nuo GG:n housut. Uskon, että menee ihan loppuraskauteen asti. Minulla on jo kolmet mustat samanlaiset housut. :D

Tilasin muuten NewLookilta kaikkea kivaa tuossa viime viikolla, vielä ei ole paketti tullut. Esittelen sitten täälläkin, että mitä tuli tilattua. Toivottavasti ovat hyviä!!

Ylihuomenna on sitten aika parturiin pitkästä aikaa. Tämä tukka kyllä tarvitsee ehdottomasti saksia, on meinaa kasvanut mallista jo ajat sitten pois. Mietin otsurin leikkaamista mutta en ole ihan varma, nyt kun on etuhiukset jo pitkät. Kannattaisiko?

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

OOTD

Unohdin viime postauksessa mainita, että ehdittiin pikkuisen shoppailemaankin Helsingissä viime weekendinä. Stockan kenkäosasto oli muuttunut kyllä täysin, oli vielä hieman keskeneräinenkin varmaan. Mutta siis hyvältä näytti, vähäsen menty sellaisen ison maailman tyyliin. Olisi helposti voinut kuvitella olevansa esimerksiki Lontoossa Harrodsilla ostoksilla. :)

Oli mukava käydä hiplailemassa vauvajuttua Stockalla, siellä on niin paljon kaikkea mitä ei täältä Vaasasta saa. Ostin sitten pikkuiseille Conversen koon 18 tennarit, ylisöpöt. :)

Kävin Lindexillä ja ihastuin siellä valkoiseen muhkeaan neuletakkiin, sen laitoin tänään aamulla ylleni. Päivällä se olikin sitten jo liian kuuma, täällä oli aika lämmin päivä. Aurinkokin paistoi. :)

paita - Zizzi / neuletakki - Lindex / housut - Seppälä GG / laukku - Guess / kengät - Esprit

Tuo neuletakki on takaa pidempi kuin edestä, kiva mielestäni. Ja on tosiaan paksu ja muhkea neuletakki, jos joku on sellaista etsinyt. Tuota oli mustanakin ja sitten sellaisena eläinkuvioisena myös.


Yritin tänään etsiä uusia kenkiä näille minun turvoinnelle tassuilleni, ei löytynyt. Pitää varmaan etsiä laajemmalta alueelta, mennään varmaan Tuuriin weekendinä. Siellä on Nahkapaikka, josta varmasti löytyy kengät. Joudun varmaan ostamaan koon 39 kengät entisen 38 tai 37 sijaan. :(

Tänään tuli muuten vihdoinkin Askosta tilaamamme nojatuoli rahin kanssa. Päätettiin miehen kanssa, että ei ole järkeä purkaa niitä muoveista, koska hetken päästä kuitenkin ollaan viemässä niitä varastoon suojaan rempalta. Mutta kivalta näyttää kyllä tuoli ja rahi. Olisipa jo remppa valmis!




maanantai 15. syyskuuta 2014

Habitare

Olipa jännittävä Emmerdale taas äsken, se on kyllä ehdoton suosikkini kaikista sarjoista läpi aikojen. Olen sitä katsellutkin jo ainakin 14 vuoden ajan, jos en enemmänkin. :D

Perjantaina otin suunnan Helsinkiin, menin junalla täältä Vaasasta. Taas olisi reklamaation paikkaa VR:lle, ei meinaa toimineet vessat koko junassa koko matkan aikana!! Näin raskaana ollessa vessassa saa rampata enemmän kuin tavallisesti, joten oli aika kauhea matka..
En käsitä mikä niissä oli vikana, ei tullut mitään kuulutusta asiasta ja konnareita ei näkynyt mailla eikä halmeilla, että olisi voinut kysyä. Ihmiset kävivät kokeilemassa montaa eri vessaa mutta kaikissa sama juttu. Sitten paluumatkalla ilmastointi taisi olla epäkunnossa tms. Oli meinaa tosi lämmin vaunussa ja tuli sellainen huono olo, onneksi ravintolavaunussa oli normaali ilma. Kyllä kaipaan niin paljon kilpailijoita VR:lle tänne meille Suomeenkiin. Englannissa on esimerkiksi muitakin vaihtoehtoja, kuin valtion tarjoama junayhteys. Nuo lippujen hinnat Suomessa on niin suolaisia, jos ei ole käytettätävissä mitään erikoistarjousta.

Mutta siis, Habitareen mentiin äidin kanssa sitten lauantaina. Otettiin Holiday Inn -hotellista huone, sehän on siinä samassa rakennuksessa tuon messukeskuksen kanssa, kätevää. Tuo hotelli on mielestäni paljon parempi kuin perinteiset Sokoksen hotellit, ainakin aamupala on parempi. Ihan Fazerin aamupala taisi olla, kun ainakin servietit ja croissantit oli Fazerin. :)

Habitaressa en ole koskaan aiemmin käynyt, jotenkin tuntui että näytteilleasettajia olisi saanut olla enemmän. Minä ihmettelin esimerkiksi sitä, että paikalla oli mielestäni vain yksi tapettifirma. Niistähän olen siis kiinnostunut tällä hetkellä, vaikka luulen kyllä että olemme löytäneet sen juuri oikean tapetin tänne olohuoneeseen jo. Mutta olihan siellä messuilla kaikkea mielenkiintoista muutakin, mm. erilaisia (ja kalliita) lattialaattoja tuli katseltua ja ihasteltua.

Perjantaina ehdittiin käydä Helsingin keskustassa syömässä ja tälläistä eksyi päälle (sori kännykkäkuvat)




takki - Evans / tunika - NewLook / neuletakki - NewLook / housut - Seppälä / kengät - Adidas /
laukku - Guess / huivi - Esprit

Sitten lauantaina piti pukea kevyemmin, kun tiesin messuilta tulevan kuuma kuitenkin. Varsinkin näin raskausaikan huomaa, että kuuma tulee herkemmin! Ulkona oli lauantaina aika lämmin muutenkin, varmaan jotain +18.

Päällä pitkä kauluspaita - Yours / toppi alla - Zizzi / housut - Seppälä


Kynnet lakkasin taas uudella Nails Incin setillä, jonka tilasin Allbeautystä. Pitäisi muuten tehdä esittely, kun hyllyille on taas ilmestynyt uutta kosmetiikkaa. Yksi Tigin tuote on sellainen, jota ilman en pärjää. Muita olen käyttänyt mutta palaan aina tuohon samaan aineeseen, se vaan on niin paras.


Nyt pitäisi mennä tekemään ruokaa töitä varten. Jauhelihapihvejä ajattelin tehdä, ne pitää nälkää tosi hyvin ja on lisäksi tosi hyviä. :)

torstai 11. syyskuuta 2014

Kuulumisia

Huh, nyt on jo torstai ja huomenna taas weekend edessä. :)

Kiitoksia runsaista onnitteluista viimeisimpään postaukseen, oli ihana saada kommentteja niin paljon.
Vielä en ole perustanut omaa vauvablogia mutta en torjunutkaan ajatusta, pian pitäisi jotain päättää. Aika vain ei tahdo välttämättä riittää molemmille, tietty sitten varmaan äippälomalla on aikaa. :) Raskausaikana on kaikenlaiset himoitukset tulleet tutuiksi. Esimerkiksi eilen alkoi tekemään ihan hirmuisesti mieli itse tehtyä hernekeittoa, se tuolla liedellä nyt porisee. Näitä mielihaluja kyllä tulee ja menee. Viimeksi taisi olla Kariniemen kananuggetit, joita en on normaalisti kyllä todellakaan syö. :D Karkkia tekee kyllä mieli enemmän kuin normaalisti mutta se on kyllä semmoinen himotus, jota pitäisi vastustaa. Hernekeitto on kuitenkin jonkin verran terveellisempi himotus.:D
Olo on ollut kyllä hyvä, nyt mennään rv 25+5. Ei ole kipuja tai kolotuksia, vauvan potkut tuntuu joka päivä. Ihanaa. :)

En ole muuten maininnut täällä vielä ollenkaan mutta toinenkin iso asia tässä on tapahtunut. Meidän oli nimittäin pakko luopua meidän rakkaista kissuista. Miehelleni tuli astma tässä kissujen aikana ja tilanne vain paheni koko ajan. Etsittiin kissuille sellaista kotia, jonne siis molemmat voisivat mennä. Noin kuukausi sitten sellainen koti löytyi ja kaikki on mennyt hyvin. Varsinkin Elvira on nauttinut uudesta kodista, taisi kyllästyä tähän hotelliin ja meihin palvelijoihin. :D On niin iso helpotus, että miehellä on nyt helpompi olla kotona ja piippua hän ei ole tarvinnut hetkeen. Myös se, että kissuilla on nyt hyvä koti on tosi hienoa. Iso ikävä kissuja tietenkin on, mennään katsomaan niitä tässä piakkoin. Varmaan kissut vielä muistaa meidät hyvin, toivottavasti eivät vain luule nyt pääsevänsä takaisin kotiin. Se hieman pelottaa, en oikein tiedä mikä ajankohta olisi hyvä jälleennäkemiselle? Onko teillä antaa vinkkejä?

Huomenna lähden junalla Helsinkiin ja kohti Habitare -messuja. En ole muuten koskaan ollut mutta nyt on jo korkea aika, varsinkin kun sisustaminen on ajankohtaista juuri nyt. Meillä tulee tässä muutoksia, kun miehen työhuone muuttaa tänne alakerran olohuoneeseen ja siitä miehen huoneesta tulee sitten pikkuisen huone. Huonekaluja ollaan laitettu myyntiin ja tavoitteena on rakentaa Ikean bestån mallistosta juuri sopiva kokonaisuus meille. Tekemistä siis riittää. :)



sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Salaisuus

Minulla on ollut salaisuus tässä muutamien kuukausien ajan jo.

Se salaisuus on täällä vatsassani, meille on tulossa vauva joulukuussa.

Raskaus on tosiaan jo yli puolenvälin ja päätin kertoa tästä asiasta vasta nyt, äitiyspakkaus on jo haettu ja ajattelin nyt olevan hyvä hetki kertoa. :)
Mielestäni raskaus ei ole vielä näkynynyt niin paljon ulospäin, joten olen voinut pitää tätä pientä salaisuutta. Vai onko joku arvannut kuvia katselemalla? :)



Odotamme kovasti miehen kanssa pientä tulevaksi, onhan tämä meidän esikoinen. Potkuja on tuntunut jo muutanan viikon ajan, ihan hurja tunne tuntea ne potkut, varsinkin ensimmäisiä kertoja. Ei sitä oikein meinaa vieläkään tajuta, että sisälläni kasvaa ihminen!
Kaikki on mennyt hyvin tässä raskaudessa ainakin tähän asti. En ole kärsinyt pahoinvoinnista paljoakaan, muutenkin kaikki selkäkivut ja sellaiset ovat onneksi loistaneet poissaolollaan. Toivottavasti pysyvätkin pois.



Kaikkia ihanuuksia on tullut jo hankittua, vaatteet taitaa olla kaikki nyt aika hyvin hallussa. Ollaan ostettu osa ihan uutena mutta kyllä sanoisin, että suurin osa on käytettyä. Ostetiin miehen ystävän perheeltä iso kasa pienen vaatteita, oli juuri sellaisia vaatteita joita olen uutenakin hiplaillut mm. Benettonia ja Name it:iä. Meillä on siis sukupuoli tiedossa mutta en täällä sitä ainakaan vielä kerro. :)




Muutoksia pukeutumiseen on tullut esimerkiksi housujen osalta, vanhoja housujani en oikein voi enää pitää, koska vatsanympärys on jo kasvanut. :) Sitten toinen asia on kengät, jalkapöytä on hieman turvonnut ja suurin osa esimerkiksi korkokengistä ei mene enää jalkaan..tai menee mutta puristaa jonkin verran. Siksi jouduin laittamaan perjantaina juhlamekkoni kanssa ne ballerinat, vaikka luulin yhtien juhlakenkien vielä menevän jalkaani..olisi varmaan kannattanut sovittaa päiviä ennen juhlaa sen tuntia aiemmin sijaan. Yläosat minulla on suurin osa sellaisia a-mallisia, eli menee vielä hyvin. :) Mitään varsianaisia äitiysvaatteita en ole ostanut, hyvin olen pärjännyt kun löysin Seppälästä niitä mustia kapealahkeisia housuja. Niitä joudun käyttämään koko ajan, koska niissä on hyvä joustovyötärö, onneksi minulla on niitä usemmat. Tulisi muitakin värejä, esimerkiksi harmaata tai beigeä. :)

Nyt helpotti, kun sain täällä kertoa raskaudestani. Ei tarvitse pitää enää salaisuuksia. :)


lauantai 6. syyskuuta 2014

Party time

Eilen oli ne juhlat, joista täälläkin olen puhunut ja miettinyt kovasti asuani. Alunperin ajattelin, että ostan uuden pitkän juhlavan mekon, koska juhlan pukukoodi oli tumma puku. Päätin sitten kuitenkin laittaa muutaman vuoden vanhan mekkoni, jonka olen tilannut Usasta Torridilta. :)

Juhlat oli mieheni työpaikan 125-vuotisjuhlat, joihin sai siis myös tuoda puolison. Meitä olikin eilen siellä juhlassa yhteensä 1700, aikamoinen määrä. Kaikki sujui kuitenkin todella hyvin järjestelyiltään ja tuli viihdyttyä hyvin. Juontajaksi oli palkattu YleX:n Ile Uusivuoren vaimo (?) Marja Hintikka, pidän molemmista tosi paljon. Marja on tosi luonnollinen juontaja, aivan toista maata kuin joku Vappu Pimiä..hänestä en tykkää yhtään. Esiintyjinä oli mm. Club for 5, siitäkin tykkäsin tosi paljon. Oli minun mieleinen juhla siis, olin postiviivisesti yllättänyt. Ruokakin oli ihan ok, joidenkin kuulin ruoasta hieman natisevan mutta siellä oli minulle mieluisia juttuja, possua ja lohta. :)
Tuli tutustuttua moneen miehen työkaveriin ja heidän puolisoihin, englanniksikin pääsin keskustelemaan alunperin irlantilaisen kanssa. Irlantiin haluaisin joskus kyllä mennä!


Tuo mekko ei maksanut paljon ja on hyvin palvellut esimerkiksi häissä, oli kyllä tilauksen arvoinen mekko. Malli on juuri hyvä, tykkään mekon tyllihelmasta ja näyttävästä yksinkertaisuudesta.


Bolero on osa hääpuvustani, tehty juuri monikäyttöisyyttä ajatellen. :) Laukku on Michael Korsin, sain lahjaksi veljeltäni viime jouluna. :) Kengät oli pakko olla ballerinat olosuhteiden pakosta mutta mukava oli kävellä noilla koko ilta. :) Näin meinaa eilen naisia, jotka kävelivät juhlassa sukkasillaan, kun omat kengät olivat kai alkaneet hinkata tai olivat vain muuten hankalat kävellä.


Mietin hetkisen, että laittaisinko hiukset kiinni nutturalle vai auki ja lainaille. Joskus tuollaisissa juhlatilaisuuksissa voi tulla kuuma ja nuttura olisi ollut siihen paras. Onneksi ilmastointi oli kuitenkin hyvä ja ei tullut yhtään kuuma! Hassua, että värjäsin hiukset kokonaan mustiksi kestovärillä ihan jokin aika sitten..nyt hiuksissa on punaista, ruskeaa ja vähän mustaa. Jep, saa varmaan mennä ihan parturin tuoliin että saa kunnon värin!

Mitä tykkäsitte mekosta? Tuli mieleeni, että onkohan tämä eka kerta kun esittelen sen täällä?

maanantai 1. syyskuuta 2014

OOTD

Meille tuli miehen kanssa 1 vuosi täyteen avioparina, käytiin sitten syömässä sunnuntaina täällä Vaasassa yhdessä uusitussa ravintolassa. Olin aika pettynyt kun ravintolan nettisivuilla ei ollut mainintaa, että sunnuntaisin menu on paljon suppeampi kuin muuten viikolla. Otin sitten pulled pork hamppariaterian, vaikka en ole niin innostunut tuosta revitystä possusta ollenkaan..sitä on joka paikassa nykyään. Ravintolassa ei ehditty ottaa jälkkäriä ollenkaan, kun oli kiire miehen ystävän luo sovitulle visiitille. Heille on syntynyt pieni prinsessa tässä ihan vähän aikaa sitten, ekaa kertaa näimme tämän pienokaisen. :)

Päälleni laitoin pitkästä aikaa Zizzin tunikan, tykkään tosi paljon epäsynmetrisistä helmoista. Niitä lisää!




Kuvat on napattu miehen HTC:llä, joten laatu ei ole ihan päätä huimaava. Minä muuten menin tiputtamaan tuon pokkarini lattialle, silloin kun kamera oli vielä päällä ja zoomi ulkona. Se zoomi sitten sai kolauksen ja ei mennyt sisään enää ollenkaan, mieskään ei saanut sitä korjattua. Kamera on arvoltaan jotain 300€ luokka, joten vakuutukseen sitä ei varmaan olisi kannattanut laittaa kun omavastuuta olisi kuitenkin joutunut maksamaan. Minä sitten yksi ilta puhuin kameralle nätisti ja silitin sitä, niin se vain alkoi taas toimimaan!! Zoomi meni sisään ja kamera toimi täysin normaalisti. Kyllä me naisetkin vaan osataan korjata tarvittaessa. ;)

Mutta jos nyt menisi tuohon asuun. Päällä siis Zizziä tunikan ominaisuudessa, neuletakki on myös Zizzin. Ostin tuon Porin liikkeestä Jazzien aikaan, löysin sen kaapistani ihan vahingossa. :D Jalassa Seppälän luottohousut (taas) ja jalassa adidakset. Niin ja tuo H&M:n farkkutakki on näköjään päässyt myös kovaan kulutukseen. :) Laukkuna on Guessia, tuo laukku on varmaan eniten käytetty kaikista laukuistani. Tuo on joululahja äidiltäni, kiva lahja on ollutkin. :)

Instagramin puolelle laitoinkin kuvaa kynsistäni, kannattaa käydä katsomassa siellä mitä sain aikaan Inglotin pohjalakalla ja Isadoran hilelakalla. Instassa olen nimellä Bunnymode. :)