maanantai 9. kesäkuuta 2014

OOTD

Tänään päälläni oli sellainen yhdistelmä, joka ei niin ominaista minulle. Kirkkaat värit ja eläinkuosi on sellainen yhdistelmä, jota minun päälläni ei yleensä nähdä. Normaalisti valitsen jomman kumman, eli jos on kirkasta väriä niin sitten himmataan sitä yksinkertaisella asulla muuten.
Tänään jostakin syystä päälle eksyi se epätavallisempi yhdistelmä minulle, pitää sitä kai välillä astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. :D


Päälläni on Evansilta ostettu pinkki mekko, Zizzin leggarit ja Piecesin huivi. Laitoin tuon huivin, koska mekossa on tosi antava kaula-aukko ja lisäksi ulkona olo välillä vilpoinen, kun tuuli oli välillä kova.

Hiukseni on olleet ihan liian pitkään ilman saksia, pakko varata aika kampaajalle. Tänään piti se tehdä mutta pääsi sitten unohtumaan kokonaan.

Tästä seuraavasta kuvastä näkeekin kauheat latvani, varmaan kaksihaaraisia täynnä.


Tässä mekossa on kyllä tosi hyvät nuo lyhyet hihat, näitä kutsutaan varmaan perhoshihoiksi. Mekoissa ja tunikoissa tosi usein se ongelma, että ne on hihattomia. Miksi ei voi laittaa tuollaisia hihoja vaikka kaikkiin mekkoihin ja tunikoihin, eivät mielestäni ainakaan mitenkään pilaa vaatteen ulkonäköä. :)

Tänään alkaa uudet Muodin huipulle -jaksot. Kuka muu aikoo katsoa? :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu!! :)) Tästä saankin taas inspiraatiota omaankin pukeutumiseeni. -E Ps. Näkisitpä minun latvani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että sait inspistä. :) Tilasin muuten nyt parturiin ajan, latvat saa kyytiä. :)

      Poista
  2. Pirtsakka asu! Ja hienot nuo leggarit. Voisko muuten tuolta kirppikseltä poistaa noita myytyjä tuotteita, olisi nopeampi tsekata mitä jäljellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka. :) Kyllä sieltä kirppiksen puolelta varmaan voisin poistaa niitä vanhoja.

      Poista
  3. Hei! Haluan kiittää sinua hyvistä asukuvista ja inspiraatiosta, jota ne on minulle antaneet! :) Erityiskiitos NewLook-kollaasista, jossa esittelit erilaisia asuyhdistelmiä. Tilasin postauksen innoittamana peplum-puseron mustana ja samalla muitakin puseroita ja asusteita. Paketti saapui neljässä arkipäivässä suoraan postilaatikkoon! Tärkeintä tietty se, että Peplum.pusero oli todella ihana! <3 Nyt on taas kesän bileasukriisit vähäksi aikaa selätetty!

    Terveisin lukija kokoa 50!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos ihanasta kommentistasi, sai hymyn huulille koko päiväksi. Aivan mahtavaa, että teit löytöjä kollaasin ansiosta, se peplum-pusero oli todella kaunis. Minä olen arka käyttämään peplumia, joitakin olen sovittanut mutta en ole kuitenkaan ostanut vielä yhtäkään. Ehkä vielä joskus. :)

      Poista