tiistai 17. kesäkuuta 2014

OOTD ja Elloksen tilaus

Sain täällä hihitellä äsken, kun kävin läpi miehen ottamia asukuvia. Siellä oli kyllä taas sellaiset 80% niitä ihan outoja kuvia..aika mielenkiintoisia ilmeitä. :D

Laitan tähän nyt ensiksi ne ihan OK:t ja sitten niitä vähemmän nättejä kuvia. :)


neuletakki Vero Moda / toppi Zizzi / farkut Zizzi / ballerinat Esprit / laukku Guess

Sitten niitä kyseenalaisia kuvia...

"EI! Älä kuvaa mua!"
" Mä nukahdan tähän seisaltaan ihan just...oops too late"
"Odota, just nyt on tosi paha kutina just tässä"
Sellaisia kuvia tällä kertaa, olisi niitä enemmänkin tuossa ollut mutta vedetään johonkin raja. :)

Tänään tuli Elloksen paketti, se painoi aika paljon ja ihmettelin että mitäs sitä taas tulikaan tilattua!
Melkein kaikki lähtee palautukseen, valitettavasti. :(

Tilaamani kasa.
Koska oikein opin, että hyviä rintsikoita ei löydä tilaamalla! Tilasin kahdet ja molemmat lähtee palautukseen. Positiivisin yllätys oli tilaamani edullinen takki, tämän ehdottomasti pidän. Harvoin käytän sinistä väriä, vaikka tiedän sen sopivan minulle. No nyt löytyy kaapista sitten sininen takki, tänäänkin olisi voinut laittaa takin päälle.. oli meinaa aika kylmä!


Toinen sininen juttu tuossa tilauksessa oli myös, tämä olisi kiva kotipaita ainakin. Mielettömän pehmeän tuntuinen ja rento. :) Pitäisinkö tämän?


Ellokselta saa nykyään Junarosea myös, tämä takki olisi ollut muuten hyvä mutta tuo väri on pahin mahdollinen minulle. Tuo vaalea beige vie kaiken värin kasvoilta. Tuo oli tosi edullinen, jotain reilu 30€. Vai mitä mieltä olette tuosta väristä, olisiko ok?


Tilasin Espritin ballerinat mutta sain kyllä ihan jotkut muut! Eka kerta kun Ellos mokaa tilauksen minun kohdalla.Tykkäsin kyllä näistä ballerinoista, olisi kiva tietää hinta. Oli ihan hyvät jalkaankin. Mitenkähän pitää menetellä, jos on saanut väärän tilauksen jonka kuitenkin haluaisi pitää?
Löysinkin näiden ballerinojen hinnan pienen googlettelun jälkeen, 36,90€ on hinta näille. Pitäisikö ostaa?


Tilauksessa oli myös jättipussilakana ja aluslakana..kummasti tuohonkin päässyt sinistä livahtamaan. Mikä minulle on tullut tuon sinisen suhteen? :D


Äsken piti tuolle miehelle korottaa ääntä, kun jytää musa tänne alakertaan asti yläkerrasta. Olenko muuten kertonut, että meidän musamaut miehen kanssa eroaa toisistaan kuin päivä ja yö? Hän suorastaan rakastaa trancea ja dancea ja minä inhoan molempia! Inhoan myös ysäreitä ja hän tykkää niistäkin. Minä taas tykkään raskaammasta ja letkeästä r´n b tyyliin menevästä musasta. On varmaan sanomattakin selvää, että ei olla pahemmin samoilla keikoilla viihdytty. :) Muutaman kerran olen ollut trance bileissä ja sain sieltä migreenin lahjaksi, niin kauheeta musaa oikeasti!
Musasta puheen ollen, näin yhden lemppari bändin solistin tänään kaupungilla. Hassua, että yksi lemppari bändeistäni asuu samassa kaupungissa kuin minäkin. :)

Mitäs siellä ruudun toisella puolella aiotaan tehdä juhannuksena? Me taidetaan karata Poriin, siellä pitäisi olla hieman parempi keli Vaasaan verrattuna. :)

14 kommenttia:

  1. Noi sun mielestä ei nätit kuvat on mahtavia! :-) Ja tuo raitapaita ja ballerinat ehdottomasti keepereitä eli älä missään nimessä palauta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni. :) En ole vielä tehnyt päätöstä kengistä ja tuosta paidasta. Toisaalta tuo paita on niin erilainen mitä minulla on jo kaapissa mutta onko se minua? Lisäksi tuo koko saattaa ollaa vähän liian iso, helma oikein heiluu. :D

      Poista
  2. Tervetuloa Poriin, vaikkei täälläkään mitään upeeta juhannuskeliä oo luvattuna. Minnekkä te tänne tuutte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yyteriin suunnataan. Minä en ole siellä ollutkaan koskaan..tai ainakaan en muista olleeni. :)

      Poista
  3. Ihana tuo sininen takki, raitapaita ja ballerinatkin oikein sieviä. Tuo junarosen takki ei kyl puhuttelee mua. Mullakin jokin ihme buumi siniseen vaatteissa, sekä raidalliseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo takki oli kyllä löytö. Olen sovitellut tässä viime aikoina paljon erilaisia takkeja ja mikään ei ole ollut noin edullinen ja silti noin hyvin istuva!! :)

      Poista
  4. Takki on kivan näköinen. Väri sopii sinulle tosi hyvin. Onko tämä se parkatakki joka maksaa 24 euroa sinisenä? Yritin löytää takin Elloksen sivuilta, mutta en ole varma löysinko oikean takin. :) Miltä materiaali tuntuu?

    Mukavaa juhannusta!

    P.S. Ei-niin-täydelliset kuvat ovat vain hauskoja ja piristäviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, juuri se takki! Niitä oli pinkkinäkin, sekin oli kiva mielestäni. Tosi hyvin istuva takki ja halpa! :) Hauskaa juhannusta myös sinne Anne! :)

      Poista
  5. Muistatko mitä tuo zizzin toppi maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoisin, että siinä 30€ paikkeilla mutta en ole ihan varma.

      Poista
  6. Aivan ihanat kengät! Pitäisin! :) Kiva blogi sinulla, tykkään. :) Heli

    VastaaPoista
  7. Heip! Olen lueskellut blogiasi useamman vuoden satunnaisesti ja nyt lisäilin sen vakkaristi luettavien joukkoon. :) Katselin Ellokselta noita baltsuja, mutta omaa kokoa ei enää ollut. :( Päätitkö pitää kengät vai palautitko? Aurinkoisia ja toivottavasti lämpöisempiä kesäpäiviä :) Heli

    VastaaPoista
  8. Päätin pitää kengät. :) Huomasin myös, että niitä kokoja ei enää ollut kuin pari vaihtoehtoa siellä sivuilla. Mutta tuolla merkillä oli kyllä paljon muitakibn kauniita kenkiä Elloksen sivuilla, tykkäsin! Mukavaa, että päätit liittyä vakkarilukijaksi. :)

    VastaaPoista