maanantai 14. tammikuuta 2013

Tilaisinko vai enkö tilaisi?

Meinasin alkaa tekemään niitä kollaaseja tänään mutta siinä kävikin niin, että minulla on nyt Yoursin sivuilla aika muhkea ostoskori. En vielä tehnyt tilausta, mietin jos karsisin jotain pois. Petollista puuhaa tuo kollaasien kerääminen, kun erehtyy tekemään sitten itselle hankintoja! No puolustukseksi sanottakoon, että olin sentäs niin järkevä, että pysyin ainostaan ale-hintaisissa vaatteissa. :D

Tässä niitä nyt sitten tulee.

Korvakorut £3
Laukku £11
Nilkkurit 16£
Saappaat £39
Neuletakki £14
Housut £12
Paita £13
Lisäksi ostoskassissa on kasa alusvaatteita, jotka ovat edullisia tuolla Yoursilla ja todettu hyviksi. :)

En vieläkää  laittanut tilausta menemään, en uskalla edes mennä katsomaan mitä uutuuksia tuonne Yoursin sivuille on tullut aleen. :D

Piti julkaista jo eilen tämä postaus mutta sitten alettiinkin katsomaan miehen kanssa Elisa Viihdepalvelun kautta Meduusan Perintö-leffaa. Oli hyvä leffa pitkästäa aikaa. Tsekkasin sen Macig Miken jokin aikaa sitten ja en oikein ymmärrä, että miten sitä leffaa on hehkutettu niin paljon. Huonoa näyttelytyötä ainakin parilta tyypiltä ja täysin arvattavat juonteenkäänteet. Noh, kyllähän niitä kroppia mielellään katseli mutta siihen se sitten jäikin. :D


8 kommenttia:

  1. Mä en kans tykänny Magic Mikesta, kaikenlisäks se loppui jotenkin tosi töksähtäen? :D Noi housut on upeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin loppuikin oudosti! Olisi kiva sovittaa noita housuja ennen ostamista mutta täytyy vain ottaa riski. :)

      Poista
  2. Onko sinulla aiempaa kokomusta Yoursin pitkistä saappaista? Isoa, pientä kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mutta ajattelin kokeilla ekaa kertaa. :) Varsi ainakin näyttää hyvältä, että sinne mahtuisi minunkin pohje.

      Poista
  3. Mua kiinnostaa nuo kengät. Onko se EEEfit leveä lestistä mallia vai mitä se tarkoittaa? Oletko aiemmin ostanut tuolta kenkiä? Mietin kun mulla on itselläni leveälestinen jalka. Tuo laukku on just sun tyyliä (sen mitä olen sun blogia seuraamalla sinusta oppinut :) )
    -Jaana-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että nuo on leveät lestistä sekä varresta. Siinä on kyllä yleensä minun kohdalla ongelma, että minulle saisi olla normaali lesti mutta varsi saisi olla leveä. Olet oikeassa, tuossa laukussa on aika paljon kaikkea sellaista mistä tykkään kovasti. :)

      Poista
  4. Moikka! Törmäsin blogiisi sattumalta blogilistan kautta, vaikuttaa tosi kivalta! On aina mukava löytää muita suomalaisia plussamuodista kiinnostuneita bloggaajia. :)

    Makeita juttuja olet koriisi valinnut, tykkään varsinkin noista korviksista ja saappaista. Nettishoppailu on niin petollisen helppoa... ;)

    Hanna

    http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Heippa Hanna! Tosi hienoa, että löysit tiesi tänne. Nettishoppailu on vaarallista mutta ah niin parasta, kun kaupat ei täälä Vaasassa tarjoa oikein mitään. Seinäjoen Zizzi onkin sitten asia erikseen. :)

    VastaaPoista