tiistai 28. elokuuta 2012

Uutta Zizziä

Lupasin kuvia Zizzin uutuuksista. :) Tässä on ihan muutama mutta jatkossa tulee näkymään enemmänkin kuvia! :)


Näin tuon mustan liivin heti ensimmäisenä, kun menin Zizzi Seinäjoen liikkeeseen sisään. Se oli pakko saada! Neuleliivissä on myös tuollaista mustaa tekoturkista. Näitä oli myös saatavana viininpunaisena. Tuo liivi on kokoa XL (eli 54/56), koska halusin liivin menevän kunnolla kiinni. Itse liivissä ei ole hakasia mutta sen voi kiinnittää esimerkiksi rintakorulla, kuten tein tänään. Lämmittää ihanasti, kun nyt ilmat ovat viilentyneet. Alla uusi paita Zizziltä, joka tosin oli alennus rekistä ja taisi olla viimeinen kappale.

Lähikuvaa neuleliivistä.

Bolerot ovat niin käteviä käyttää, koska ainakin itselläni on paljon hihattomia tunikoita. Tästä puhuttiin joskus täällä erään lukija kanssa, että miksi aina meille pyöreille tehdään hihattomia yläosia. Noh, onneksi on bolerot! Tämä musta neulebolero on ihanan kevyt mutta kuitenkin lämmittävä. Bolero on kokoa M (46/48). Kannattaa aina sovittaa eri kokoja vaatteista, vaikka normaalisti käyttäisi esimerkiksi Zizzin kokoa L.

 Tuo tunika on myös uusi, näitä muuten oli eri väreissä mm. turkoosin sävyisenä. Olen hulluna tuollaisiin liehuviin tunikoihin, varsinkin jos niissä on epäsynmetrinen helma. Tunikan matsku on liukasta ja todella kevyt päällä. Tämä ehdottomasti lähtee Dubaihin mukaan, koska on niin mukava käyttää. :)

Huomaan muuten useimmiten ostavani Zizzin Zay-malliston tuotteita. Zizzillä on kolme ns. desing-linjaa, jotka ovat Zay, ZJ, Zizzi.
Zay on koristeinen ja mielestäni aika romanttinen tyyliltään. Pidän kaikista kimaltelevista koristeista, se onkin varmaan tullut jo selväksi aiemmin. :D
Zizzi ZJ on nuorekas ja trendikäs mallisto, ZJ:ltä näkee esimerkiksi hienoja takkeja.
Zizzi on laajin mallistoltaan, minulla on esimerkiksi paljon toppeja ja ohuita paitoja, joita voi pitää tunikoiden ja paitojen alla.



10 kommenttia:

  1. Itse ainakin odottelen lisää Zizzi-postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Itsekin juuri eilen ihastelin tuota neuleliiviä Zizzissä.. tosi nätti :) Ostin juuri "hupputakin" Zizzistä ja voi kun olisinkin tiennyt jo siinä vaiheessa tuosta -15% :D noo, mutta takki on niin ihana, että on hintansa arvoinen :)ja minäkin innolla odottelen seuraavia Zizzi postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostitko sen hupputakin, jota on kovasti odotettu. Sitähän oli myynnissä joskus aiempina vuosina ja nyt sitä on tullut taas. Harmittaa puolestasi, että et ehtinyt saamaan sitä alennusta. :(

      Poista
  3. Ihana postausidea. Odotan innolla lisää. Muutenkin tarinointiasi on kiva lueskella. Kissoistasi kuulisin myös mielelläni lisää, miten päädyit kyseiseen rotuun jne...
    Onneksi tänne pohjoisen suuntaankin on saatu Zizzi, Kempeleeseen. Se on parasta ja pahinta mitä "muhkealle vaatehullulle" voi tapahtua. =) Olenkin ystävien ja miehen mukaan nykyisin kävelevä Zizzin mainos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tehdä kissuista omansa postauksen, kun en ole koskaan ennen tehnyt. Elvirasta olen tehnyt silloin ihan alku aikoina. Ne on niin rakkaita, että varmasti ansaitsevat oman postauksensa. :) On tosiaankin hienoa, että Zizzi on olemassa!! :)

      Poista
  4. Kiva että olet löytänyt kivoja vaatteita Zizzista! Mä en löydä/raaski ostaa sieltä mitään, sillä minua kiinnostavien vaatteiden hinta-laatusuhde ei mielestäni todellakaan ole kohdallaan. Vaatteet ovat mielestäni todella kalliita, tuntuu, että lähes mikä tahansa yläosa trikoopaitoja lukuunottamatta maksaa (reilusti) yli 50e ja kangas on oikeastaan aina jotain keinokuitua/muuten vain huonon oloista. Farkut ovat usein todella ohutta kangasta (ja kalliita) -> housut haaroista rikki alta aikayksikön. Eri liikkeiden valikoimissa on tosin eroa, sillä nämä havainnot olen tehnyt minua lähimpänä olevasta liikkeessä, mutta joskus muualla olevissa liikkeissä olen nähnyt aivan erilaisia vaatteita.

    T: Se, joka valitti hihattomista paidoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että eri liikkeissä on erilaiset valikoimat. Hyvä niin. :) Vaatteet on ehkä ainakin osaltaa kalliimpia, kuin esim. Lindexillä. Mutta vaatteiden mallit ja tyylit onkin sitten eri luokkaa. Istuu ainakin itselleni huomattavasti paremmin! :)

      Poista
  5. Mä oon muuten samaa mieltä Zizzin vaatteiden laadusta, paitapuserot ovat mukavia päällä, mutta niin ohutta kangasta. Valikoimissa on tosiaan eroja, nythän täällä Vantaan Jumbossa näyttää olevan eri vaatteet kuin muualla Suomessa. Esim. Jyväskylän liikkeessä mun täti oli ostanut farkut, mutta Jumbossa ei niitä housuja näkynyt. Tiedän mallistot, koska käyn joka viikko tsekkaamassa hyllyt. Jos niiden hinnat sais halvemmalla olisi kiva :)

    VastaaPoista
  6. Voi, kun vielä joskus tulisi xl-mallisto zizzin tyylisillä vaatteilla ja kohtuullisilla hinnoilla. Unohtamatta urheilu- ja jumppavaatteita. Myös kohtuuhintaisia leveävartisia saappaita olisi kiva ostaa. Huoh.

    VastaaPoista